Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kijelölt Felelős

88 bejegyzést írt és 910 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék meg sem pisszen, amikor a közpénzek egyre nagyobb hányadát vonják el az állami iskoláktól, hogy az egyháziakhoz csoportosítsák át. Háromszor többet ér egy gyerek a Fidesz-kormány, azaz Orbán Viktor és parlamentje számára, ha egyházi iskolába jár. Sőt, még valamivel többet is, amint…..
Kijelölt Felelős 2017.06.23 15:40:08
@meszena:

Nem tudom, miért udvariaskodnak itt veled a többiek!

Már az első megszólalásoddal lehazugozod a posztolót, majd a következőben nemes egyszerűséggel bemutatod a közoktatás egyik alapvető hiányosságát! (bár lehet ezért csak téged lehet hibáztatni)
(Értő olvasás hiánya)

Ha nem ez a gond, akkor simán egyszeri vagy megfizetett birka vagy.

Ha nehezen megy egy szöveg értelmezése, akkor pedig elő kell venni a balliberálisozást, és rögtön megnyugodva hátradőlhetsz.

Undor, amit leművelsz!
Kijelölt Felelős 2016.11.22 19:49:16
@magnificat:

Ritkán szoktam ennyire felháborodni, de már egy fél órája döbbenten nézek ki a fejemből.

A többit a másik poszt alatt elmondtátok....
Kijelölt Felelős 2016.11.22 20:12:25
@Kereszteny Család:

Már eddig is nagyobb figyelemben részesültél, mint amit megérdemelsz.
Kijelölt Felelős 2016.11.22 20:13:36
@magnificat:

Lehet, hogy felesleges felháborodni, de ez minden határon túlment.

Jó éjt!
A vadászszezon már javában zajlik így a puskavásárlás egyre csábítobb lehet sokaknak, akár kezdőkről, akár nagy vadászokról legyen szó. A legtöbben azt hiszik, egy tradicionális angol vadászpuska horribilis árcédulával kapható csak, de számos remek opció is rendelkezésre áll, ráadásul nem csak angol…..
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
A földmutyi után, illetve a földprivatizáció második ütemének megkezdése kapcsán lassan kijelenthetjük, hogy a föld már a Fideszé. Szemünk előtt zajlik a NER bebetonozása, az állami vagyon lenyúlása, a politikai hatalom gazdasági hatalommá konvertálása.  Mindeközben sokkal kevesebb…..
Kijelölt Felelős 2016.03.08 07:56:58
@Fehér Andor:

Szerintem nem fogunk összeveszni rajta, kin múlott.

Én csak azt nem tudom elfogadni álmatlan éjszakákon, hogy ismerve a hatalomban lévők mentalitását, hogyan bízhatott bennük ennyi ember, akinek a sorsa, élete múlik a történteken.

(És akkor a "hazai vad" sorsát még nem is említettük.)

Kiegészítésül én is csak ajánlani tudom a beirokonyv.blog.hu-t.
Az új vadászati törvény vívmányának szánták a tájegységi fővadász intézményét. Még egy olyan vadászati szakemberrel sem találkoztam, aki szerint értelme lenne egy ilyen rendszernek, legalábbis ahhoz képest indokolatlan, amennyibe kerül. Valószínűleg ezt is az íróasztalnál találta ki valaki, akinek…..
Kijelölt Felelős 2016.02.21 20:09:15
A Somogy megyei vadászkamara hírlevelében megjelent egy cikk „Köszönjük elnök urak” címen, amely arra sarkallt, hogy ez legyen a blog nyitányaként az első téma. Üde színfolt volt ez az írás, mert ritkán olvasni olyat a hazai vadászati közélet tekintélyuralmi propagandájában ami ilyen bátor próbál…..
Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő tegnap este bálba ment. Ez önmagában nem lenne érdekes, képviselő asszony protokoll eseményei közt ez is csak egy nem túl nagy jelentőséggel bíró lenne.  De. Csöbör a mai országos tüntetés árnyékában volt egy olyan gimnázium bálján, amelyik az elsők…..
Kijelölt Felelős 2016.02.14 19:17:20
@Fabius:

Mostanában keveset is írsz ezekről a kiváló emberekről, és egyre többször respektálsz tőlük valamit.

Csak nem trafikot kaptál?

Na jó, csak kötekszem, olvastam az előző hozzászólásod... :)
Úgyismint: Miniszterelnöki Kabinet. Tudniillik, hogy ki a bánatos francok lehetnek azok az emberek, akik mindenféle leveleket írogatnak nekik, petíciókat írogatnak alá, és aztán még az utcára is vonulnak...
Kijelölt Felelős 2016.02.08 08:53:40
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Tudom, hogy a magadfajtának megoldhatatlan feladat, de próbáld meg elolvasni és esetleg megérteni a következő írást::

nahalkaistvan.blogspot.hu/2016/02/adatok-tenyek-5.html?spref=fb
Kibővült leggyűlöltebb ellenségeink köre, klubtagok lettek a tanárok. Ezt onnan tudom, hogy az orbán'finanszírozású hely, ahonnan ilyet rendelni lehet megírta: Soros + pénz + háttérben felsejlő arc = tanárok tüntetése. Hiába, no, amit meg kell tenni azt meg kell tenni, mégse mondhatja egy…..
Kijelölt Felelős 2016.02.04 19:30:37
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szerinted fosnak az elvtársak, ha a helyi klik fórumot a fityiszes országgyűlési képviselő nyitja meg és végigüli? (természetesen beépített kérdező és talán 1 fideszes polgármester is kérdez, illetve véleményezi a példátlan sikerű átalakításokat)

Már ha valami politikáról pofáznak ezek a pofátlan trógerek?
Azt mondja a 444.hu, hogy ők végig kérdezték az ellenzéki pártokat egyesével, megszavazzák-e a terrorveszélyre hivatkozó alaptörvény módosítást, és mindenki egységesen elzárkózott ettől. Ez pedig csak egyet jelenthet: - A kormánypárt most lázasan keres két Júdást, aki hajlandó lesz "félre nyomni"…..
Kijelölt Felelős 2016.02.04 15:54:53
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Olvasgatom én is ezeket, túl nagy reményt nem fűzök a történésekhez.
de ne legyen igazam.

Itt van egy szavazás (ha már volt, akkor bocs), ahol bizony majd 20 %-körüli a nemleges szavazatok aránya.

Főleg ott magas, ahol a pedagógusok munkaterheinek könnyítéséről lehet szavazni...:)

www.origo.hu/itthon/20160203-szavazas-pedagogus-25-pont.html
Tavaly novemberben 17 embert rabosítottak Siófokon egy Facebook-bejegyzés miatt. Rá két hónapra futni hagyták Biszku Bélát, aki ma is ellenforradalomnak véli 1956-ot, sőt vezető kommunista politikusként szigorúbb ítéleteket követelt. A kolontári vörösiszap-katasztrófa perében ma az is kiderült, hogy…..
Kijelölt Felelős 2016.01.29 12:16:35
@Aurora86:

Kb ennyi a lényeg, amit leírtál.
Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi…..
Kijelölt Felelős 2016.01.21 09:30:52
Lassan nem marad egy véletlen szeglete sem az oktatási rendszerünknek, ahol béke, nyugalom vagy legalább unalom lenne. A gimnáziumi tanárok után a tanfelügyeletet ellátó mesterpedagógusoknál is kiborult a bili. Átverték őket és kifizetetlenül vannak megzsarolva. Csinos kis történet a…..
Kijelölt Felelős 2016.01.13 00:02:04
@Imola Helyesi:

Tévedsz, az ezt megelőző időkben igen sok szakmai műhely jött létre, ahol bizony a gondolkodó pedagógus akár az intézmény vezetésében is részt vehetett.
(a jelenlegi helyzetet ismerheted)

Tanfelügyeleti rendszer a fityisz előtt évtizedekben nem létezett, így ne hivatkozz rá!
Kijelölt Felelős 2016.01.13 00:10:39
Na, akkor az eredeti témához:

Nem vagyok zseni.
Sajnos különösebben nem látom a jövőt sem.

De ne az rinyáljon, aki beleállt ebbe a tanfelügyelősködésbe, és most akarja eljátszani, hogy engembecsaptakemberekmekkoraaljasságezazegészveletekis!

Mit is írtam már majd 2 és fél éve?

2013.09.03. 14:26
hangulatjelentes.blog.hu/2013/09/03/ellenallo_partizanok

"Nézzük tovább! Szintén a 4. §. (8) A szakértői, szaktanácsadói feladatokat ellátó pedagógus költségtérítésben részesül, melynek mértéke alkalmanként tízezer forint. A nemzetiségi nevelési-oktatási feladatot ellátó intézményben szakértői, szaktanácsadói feladatot ellátó pedagógus számlával igazolt, jogos költségeinek megtérítésére tarthat igényt.

Tehát ha szakértősködsz majdan e rendelet alapján alkalmanként 10.000 kemény forint üti a markod. Ha érdekel, kedves szakértő, hogy ehhez milyen tevékenységeket kell elvégezni, te úgyis el fogod olvasni és ennek értelmében tisztában leszel vele, mit ér a megszabott díjazás. Azt viszont nem értem, a mondatszerkesztéshez volt hülye aki írta, vagy tényleg komolyan gondolják azt, hogy a nemzetiségi intézményben szakértőnek minden jogos költségét megtérítik a többieknek pedig a 10.000 jár?"
Kijelölt Felelős 2016.01.13 00:13:23
@Imola Helyesi:

Nálad minden rendben van?

Sorba lebutázol itt blogtársakat, közben olyan baromságokat írsz, hogy az süt.

Lelked rajta, csináld tovább a népbutítást!
Segélykilátás - mondják a miskolci Hermann gimi tanárai, mi a fasz folyik itt?! - kérdezzük mi szülők a levél tartalmát olvasva: „Miért sírnak már megint a pedagógusok?!” – kérdezik sokan, „Állandóan fizetésemelést kapnak, ráadásul alig dolgoznak, délben mindennap otthon vannak!” – sajnos a…..
Jézus születésének ünnepe a képmutatás ünnepe is - mondom, pedig én szeretetteljes családban nőttem fel! Ez különösen igaz korunk egyik legtipikusabb munkahelyére, a Nagy Sátánra vagyis a multinacionális nagyvállalatra. Ugye egy multinál alapjáraton is iszonyat képmutatás megy…..
Átlátható lesz a földeladás - bizonygatja fazekassándor vidékrontási miniszter, akinek már a földbérlet pályázatok alkalmával is sikerült időutazásba keverednie. Nem átlátható hanem átlátszó lesz ez, baszod, állítja Raskó György, az Antall kormány államtitkára.…..
Kijelölt Felelős 2015.10.13 08:14:58
@Secnir:
Ötletes és talán nem a valóságtól elrugaszkodott a felsorolásod, de kivételesen a kérdésemet komolyan gondolva a jelenleg hatályos földvásárlás jogi szabályozása érdekelt volna.
Kijelölt Felelős 2015.10.13 18:55:43
@látjátok feleim szümtükkel:

Pedig az eü és még néhány hasonló haldokló vagy csak a kivételezett helyzetben lévő kevesek által birtokolt és azoknak hasznot hoz terület mellett, az egyik legnagyobb horderejű dolog.
Varánusz III/III visszatér? 2015.08.30 08:28:34
Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a…..
Kijelölt Felelős 2015.08.31 15:05:19
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Jó helyen kapisgálsz.
"futsalozni"
Ha ismerős lennél pl a keleti végeken, hamar látnád, mit lehet elérni ezzel a nemes sporttal...
Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő…..
A hétvége unalmát egy apró, ám könnyen lehet nem jelentéktelen momentum volt képes megtörni. Jó, erről is úgy látszott elsőre, valami faszpumpás halloween buli van Jobbiknál, de aztán kiderült, a dolog komoly, ők tényleg megint körbe polírozzák a medve péniszt, és igyekeznek…..
Kijelölt Felelős 2014.11.03 13:49:30
@Marcellusca:

Bármennyire is elítélendő, ilyen családnévvel nálam erős előítéletekbe ütközött a hölgy.

Ha ez nem elég, akkor a parlamentben dolgozik a lapja szerint.

Адриенн Санисло részese így egy olyan bulinak, aminek ismételten kitiltás egy országból a vége!

És ha még ez sem elég, elkövettem azt a hibát, hogy beleolvastam az oldalába, ahol olyan tisztán és értelmesen fogalmaz, hogy megosztásért kíván.

Azért ehhez kell némi tudás, hogy akit védeni akarunk, azt ügynöközzük le!

Lássuk tehát a MEGBÍZHATÓBB ÜGYNÖKÖKET!

"Sokat nem fűznék kollégám, Fodor Tamás cikkéhez, talán csak annyit, hogy aki részt vesz ezen a tüntetésen az amerikai titkosszolgálatok eszközévé válik. Jelenlétével hozzájárul, hogy Magyarországon fegyveres puccsal levaltsak a demokratikusan megválasztott kormányt, hogy helyükre megbízhatóbb ügynököket tegyenek. Érdekes és veszélyes játékba kezdett az usa, egyszerre levezényelni ennyi puccsot merész vállalkozás: Ukrajna, Hong Kong, Szíria, Budapest.."
Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt: - Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz…..
2014. február 28. az utolsó posztunk megjelenési dátuma. Túl vagyunk sok történésen. Ezekhez nincs mit hozzátenni.Maradt továbbra is a tudósítás lehetősége, a hangulatjelentések folytatása. Most egy német lap friss cikkét osztjuk meg Önökkel (kommentekkel). Nem dagasztja…..
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..