Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Űrgróf Koppány

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Lesz-e Bolygónk 50 év múlva?  A klímaváltozással és környezetvédelemmel foglalkozó tudósok 98%-a megegyezik abban, hogy ha ilyen ütemben folytatódik a légkör- és környezetszentezés, akkor a válasz az, hogy nem lesz. Mégis mi emberek inkább az olajtársaságok…..
 A múlt hét eseményei között szerepel az a nem túlságosan felkapott hír, hogy megszűnt a MOOVIE.HU;  a tulajdonos rács mögött a rendőrség nagy erőkkel nyomoz a felhasználók után. Lesz munkája az internetes rendőrségnek, hiszen csupán 50 000 ember like-olta a…..
 Nem is tudom ilyen részletesen lebontani, hogy mikor mi fog történni; azonban a jövőbelátás mesterségét szittya-sámán ősatyáimtól én is remekül megtanultam. Nincs szükségem modern nyugati retorikájú pogány istenek balliberális megosztó megosztó-oldalait összegeznem,…..
Turándúsító Bemutatkozás 2011.01.01 18:07:00
 Kedves  Barátaim-Honfitársaim, Hithű Magyarok és  Demagóg  Balliberál Zsici Turándúsítók!Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy én is sikerekben  és hazafias törvénymódosításokban gazdag „Békés-Boldog” újesztendőt kívánjak minden fent…..