Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sewerinus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
Sewerinus 2011.01.01 21:33:49
@Dworkyll: Köszönöm a gyors választ!

Az összehasonlítást nézve, ha az ára nem ütközne akkor a DR1000S lenne (akku időt nem számolva) e-inkben egy reális alternatíva.

Így akkor az LCD felé nyitok a most gyűrűző tablet-lázban. Itt inkább az fog dönteni, hogy mennyire hordozható - BKV-n és a műtőben is gyorsan előkapható szerkezet, vagy íróasztal mögötti olvasásra használom a nagyobb képernyőméretet. Multimédiában továbbra sem gondolkodom, így a Galaxy Tab 200 körüli ára kis túlzás lenne csak lenne pdf-olvasásra.
Sewerinus 2011.01.02 08:32:35
@Dworkyll: Kösz ;)

Egyébként csak szélsőértékként irányoztam be az ezirányú "használatot", hogy a virtuális skálán meg lehessen húzni az alsó (fapados dolgok) és felső határt (extrém use) is.

Egyelőre az e-reader feladata 99%-ban az eddig összegyűjtött cikkek megjelenítése olvasáshoz, és azok rendszerezése lesz.

/Egyébként no para, a fent említettekre csak erre akkor lehet szükségem, ha demonstrációs anyagra van szükség. Így a háttérben (vagy ha én dolgozom, akkor valami más kezeli az eszközt) pár mozdulattal már meg is tudom magyarázni a gyakornokoknak, hogy épp mit látnak - képekben és esetleg videókban, a vizualizációt elősegítve. Ezen a lehetőségen egyébként csak az iPad-ra irányuló válaszod után gondolkoztam el.