Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarokkk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..