Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jszem

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Újabb Szabof1 blogbejegyzés! Ezúton is köszönjük Neki! Kipróbáltam a Link2SD-t: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326Ez eddig nekem tökéletes. Ennek is kell egy ext2 partició az SD kártyán (a méret mindegy), mint a Lagfix+data2SD-nek - ha ez megvan, akkor kell…..
jszem 2011.02.27 10:51:17
@szabof1:
Én csak a Lagfix használatáról tudok beszámolni, az általad említett párosítás nálam kimaradt.
Viszont ez esetben (csak Lagfix) a telepítés klasszikusan zajlik, új program alapból a rendszerpartícióra-memóriába kerül, és ha akarod átrakhatod a kártyára. És ha engedi a program persze :-)
jszem 2011.02.27 15:56:03
@szabof1:
Én kipróbáltam jó pár verziót.
Sorrendben: ext2.2.1 tar, v1.0.7, v2.2.7.
Nos a három közül egy ment fel simán, mégpedig az ext2.2.1. A v1.0.7 ugyan települt, de indulásnál beragadt a szignál lejátszásánál annyira, hogy csak akksi kivétel segített! Az ext2.2.1 viszont normális volt, mondhatnám tip-top. Azt hiszem a lagfix-es verzát raktam fel belőle! Valamiért mégsem nyerte meg a tetszésem, gyakorlatilag egész nap ezekkel kínoztam a telcsim. :-( Egy csomó progit kivettek belőle, érdekes módon szűz telepítés után mégis kevesebb szabad hely (143MB)volt rajta mint egy "sima" Froyo-n (171MB).
Számomra kissé érhetetlen ez, de lehet egyedi eset is. A wi-fi mintha gyengébb lett volna rajta, pedig amúgy sem izmos. Gyors volt a Quadrant szerint(546pont), de tudjuk, ez igazából a mindennapi használat során nem jön át. A 2.2.7.-ről annyit, hogy frissítésre jó volt. Mivel ha kibontod, 3 fájl van benne, bootloader kivételével bejelőlhetet az Odin-ban. Én mégsem tudtam megbarátkozni ezzel a rom-al, le is vettem, és visszatettem a jól bevált JPF-et. Hát ennyit, bocs ha hosszú lett!
Előszó:Íme Szabof1 tollából egy leírás, hogy miképp lehet a telefont felgyorsítani, és a telepítős memóriáját nagyságrendekkel megnövelni.(Időközben, a nokiaprogramokon elkezdtem összeszedni Padawan hozzászólásaiból a dolgokat, de Szabof1 megelőzött... ;) )Amit tudni kell a…..
Egy ideje nagyon gondolkodtam rajta, hogy mik lennének azok a dolgok, amiket minden kezdő Galaxy 3 tulajnak segítséget jelentenének. Arra jutottam, hogy egy faq-t kellene írni. Hát neki is fogtam néhány napja. Sok minden még nincs benne, de örülnék neki, ha segítenétek, hogy együtt…..
Mint tudjuk, a telefonunk egy kicsit el lett „hanyagolva” gps ügyben. A-gps került bele. Ha egyfelől nézzük, az a-gps nem rossz dolog, hisz a mobilszolgáltatótól lekéri az adatokat, és gyorsabban talál műhódokat. Másfelől, nem igazán klassz, hisz a dolog akkor működik,…..