Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wanderlust1975

86 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek, van egy rakás sorozat, aminek NINCS hogyvoltírója, pedig üvöltenek a vicces leírások után, ott van menten a farkasembereket, Hany Istókot és a mesebeli boszorkányt is kergető nyomozóról szóló Grimm, amit a Tv2 vetít, és még csak egy rész ment le belőle, vagy a…..
My Dolce Vita I Love World! 2012.02.08 08:06:01
 Üdv emberiség!Remélem hiányoztam?:P Hoztam egy pár csodálatos képet ismét az állatvilág berkeiből, őket ugye nem lehet megunni. Szívem szerint egy távoli szigeten élnék, a kóbor kutyikkal akiket oda vennék magamhoz, és maximum egy cukrászdát engedélyeznék a közelben,…..
Az állati szeretet tiszta, érdektől mentes, és ösztönös. Nincs ármány, csalás, fondorkodás, csak a tiszta szeretet, volna mit tanulnunk tőlük. Két idézetet is megosztok, ami nagyon találó. Élvezzétek a képeket, csók-puszi.…..
 Néhány csodaszép idézet és érdekes ajakfestéssel szeretném feldobni a napotokat. ízlések és pofonok különböznek, de egy biztos, a csók egy csodás,mámorító érzés, amit adni-kapni…..
 Ez a nagy fogadalmak ideje, amiket – attól függően, mennyire tartjuk be a magunknak adott szavunkat – ideig óráig meg is szoktunk tartani. A szilveszter és Újév talán a leggazdagabb babonákban Még a hitetlenek is „varázsolnak” valamit…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
wanderlust1975 2011.11.01 18:34:13
Helyhiány? Parkold le így. Szükség volt már egy találmányra, ami a kis méretű lakásokban megkönnyíti az életünk,megoldás a Bike Polc. Zseniálisan egyszerű, a tervező Chris Brigham nyújtotta a kifinomult választ. Tömör dió vagy kőris, a találóan elnevezett Bike polc ($ 300)…..
Érdekes bútordarabra bukkantam a House of Cards Table honlapján. A bútordarab vidám, extrém és kiváló kiegészítő lehet, főleg egy fanatikus pókerjátékos otthonában. ..
Az első szappan valószínűleg olaj és fahamu keveréke lehetett.A világ és a technológia sokat változott századokon át.               A tisztálkodó szerek az emberiség legősibb vegyészeti találmányai közé…..
Augusztus 30.-án volt a magyar fotográfia napja, ugyanis 1840. augusztus 29-én mutatták be Magyarországon nyilvánosan a dagerrotípia készítését. Ebből az alkalomól a héten ünnepi fotósorozatot közlünk. Arra kértük saját fotósainkat, hogy válogassanak legjobb képeikből. A…..
Itt van ősz, a kedvenc évszakom, mert eljött a színek kavalkádja. Gyönyörű most az erdő, ahogy a langymeleg napsugarak megvilágítják az ezerszínű lombot. Meseszerű. Imádom az őszt, bár a közelgő hideg az, ami másodjára az eszembe jut róla, mégis az ezernyi szín mindenért…..
Fotósuli és Nagy zársebességes Fotók második széria. A digitális fényképezőgépek elterjedésével ugrásszerűen megnőtt azok száma, akik fényképeken akarják megörökíteni élményeiket. A piacon az utóbbi időben százával jelennek meg az elérhető árú digitális…..
Szeptember 11. és 13. között „A csokoládé lelke” című kiállítással tisztelgett  a csokoládé előtt a tavaly 125. évfordulóját ünneplő Côte d’Or belga csokoládémárka. A tárlatot közel 12 ezren keresték fel a budapesti Millenáris Park Fogadó…..
Az egészséges táplálkozás egyik gyakran hangoztatott szabálya: fogyasszunk mértékkel..              Jó hír az, hogy ez a szabály zöldségekre nem vonatkozik. Ezek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, káros…..
My Dolce Vita A mai nap színe:KÉK 2011.09.15 18:11:00
Kék A kék az ég és a tenger színe. A kékről gyakran a biztonságra(?) és a stabilitásra gondolunk. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot és a…..
Az emberiség már több mint két ezer éve használja a gyertyákat, évszázadokon át elengedhetetlen háztartási kelléknek számított. Már az ókorban felismerték a faggyú és a zsír kiváló égési tulajdonságait, s azokat több helyen is hasznosították. Az első ismert viasz a…..
A cheesecake fotográfia már a stílus kezdete óta létezett, de a ’40es-’50es évekig nem igazán mutatkozott meg.                Mikor Amerika elküldte fiait a tengerentúlra, kellett valami, ami emlékezteti…..
A torta történeteA torta feltalálása egy gigantikus esküvőhöz fűződik. Nagy Sándort kevesen ismerik, mint tortafeltalálót. Pedig ő rendezte Perzsiában a mai Guinness-rekordokat is megszégyenítő esküvőt, ahol tízezer makedón katona lépett frigyre tízezer perzsa nővel. A…..
A csokoládéról mindenkinek van valamilyen elképzelése. Nosztalgikus emlékek a régi Szerencsiről, egy-két remek forró csoki émelyítő emléke, a Harris-film után septiben felvásárolt és azonmód megevett bonbonok. Meg aztán ott voltak a maják és az a bizonyos chili...A kakaóbab…..
Szerelem szerelemMit is jelent ez a két szó valójában Szerelem szerelem. Számtalan költő író fogalmazta meg, merte, próbálta megfogalmazni mit is jelent, mit is fejez ki valójában. Megszámlálhatatlan szerelmes idézetek próbálja kifejezni ezt az érzést. A legalsóbb szinteken a…..
My Dolce Vita A szépség... 2011.09.06 13:34:07
Szemgyönyörködtető, csodás képek, az emberi arc, vagy épp a természet? Kinek mit jelent a szépség. Találtam egy pár gyönyörű idézetet,melyben költőibb emberek fejezik ki, nekik, mit is jelent a szépség. A szépség nem tulajdonság, hanem Istenhez való hasonlóság. A szépség…..
Lerántjuk a leplet egy-egy világsztárról. Persze, mindenki tudja, tökéletes bőr,haj,smink nincs, csak profi retusálás. Mégis, ha szembe állítjuk az eredeti képet, a "kész" fotóval, néha elég sokkoló. Megjegyzem, némely hölgy a következőekből véleményem szerint…..
A lábbeli egy nagyon hasznos dolog. Hordjuk, hogy óvja-védje lábunkat az időjárás és a természet viszontagságaitól.Ki a sportos, ki az elegáns és ki az extravagáns stílust részesíti előnyben. A kreativitás mindenhol felüti a fejét, és ha csak egy hajszállal is túl szalad,…..
Idén ismét Horvátországban voltunk nyaralni.Gondoltam megosztok egy-két képet veletek,hogy átérezzétek ennek a  csodálatos országnak a legszebb látnivalóiból.Egy kis csokorba gyűjtöttem a nekem legjobban tetsző képeket. Njvice,Báska,Krk,Opatija és Plitvice a nemzeti park.…..
Az idő nagy úr, így szól a mondás, de milyen szép formába öntve is fellelhető. Egy katalógus áruház oldalán bukkantam rá az első darabra, a többi már csak hosszas keresés árán jutott a birtokomba. Örök kedvenc a Geek-Clock, a matematikai képletekből kiszámítható óra, de…..