Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Striki

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős középkategóriás okostelefon 42.000-ért? Kínában az ilyesmi annyira hétköznapi, mint egy csésze kávé. Mondjuk aki rendszeresen olvassa a blogomat, az szerintem már szintén nem lepődik meg az ilyesmin. Ezúttal a THL ismét valami érdekes újdonságot tett le az asztalra. Erős középkategóriás…..
29 óra folyamatos beszélgetés vagy 644 óra, azaz kicsit több mint 26 nap készenlét - ezt tudja a kínai piacra szánt Lenovo P770. A 3500mAh-ás akkumulátor még az eddigi akksikirályra, a 3300mAh-ás Motorola Droid Razr Maxx HD-ra is rátesz egy lapáttal, de használati időben még…..
Na jó, csak 13 perces, de legalább bő másfél órának tűnik a videó, amely a világ egyik legelső Android meghajtású kompakt fényképezőgépét mutatja be. Az ugyan nem derül ki, hogy jó képeket készít-e, de az igen, hogy a Samsung gyakorlatilag végtelen funkcióval tömte ki. A…..
Super Special Szerkesztőségi Hadrahívás:HölgyekUrak. Gergő javában készülne már a szezonnyitóra, de hála annak az agyonszteroidozott kétszersültnek, ez most egyedül nem fog neki sikerülni. A segítségetekre van szükségem. Kellenének Szerkesztőségi tagok, akik az alábbi…..
Ma fél 1kor jutott eszembe, hogy a befektetések könyvet ki kéne venni a könyvtárból, hiszen az újévnek hála nálam lehetne a nem kölcsönözhető példány is egy darabig. Kis szerencsével találtam kölcsönözhető darabot is. Hazafelé be kellett ugranom a boltba, és a Match-al…..