Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daveeee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit idegesítenek a hirdetések, egyszerűen feltelepít egy reklámblokkolót, és „problem solved”. Igen, az üres zóna helyek látványát – melyek fehéren díszelegnek – még túl lehet élni, na de mi a helyzet akkor, ha a fagyi visszanyal? Az elmúlt időszakban a reklámpiac is elkezdett reagálni a…..
M.T. monogramot használó olvasónk küldte be ezt a profilunkba (idáig) még nem szereplő "celeblistát" de mivel érdekes, elgondolkodtató és szellemesen megírt, miért ne hoznánk le!? Sőt, kiegészítettük fotókkal, egy kevéske szöveggel és szavazással. Kössz M.T. A…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
Úgy tűnik, az Á la Carte koncepciója megbukott, a tegnapi adás volt a legrosszabb az összes közül. Az asztalnál ülőknek kábé az első tíz perc után sikerült megállapítaniuk, hogy vitapartnerük virtuális valóságban él. Innentől be is halt az egész. De nem lepődtünk…..