Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M-V-B

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hieitől 20-30 mérföldre délre több amerikai hajó is hasonló helyzetben volt, mint japán kollégájuk. A mozgásképtelen Aaron Ward-ot korán reggel a Tulagiról érkező Bobolink vontató, és néhány őrnaszád vette vontatókötélre, és bár a Hiei ágyúi megzavarták a műveletet, délelőtt kilencre sikerült a…..
Renny Harlin egy misztikus filmet fog dirigálni, ami 1959-ben játszódik az Uralban, ekkortájt kilenc síelő rejtélyes körülmények között tűnt el. Testüket később megtalálták, de nem volt rajtuk ruha és felszerelésüknek is nyoma veszett.Ki is jött gyorsan az első alábbi…..
A Hungarian Football Manager Team olyan embereket keres, akik értenek egy kicsit a Photoshophoz (vagy akár Gimphez esetleg Paint.NET-hez) és lenne kedvük bármely (még nem elkészített) magyar csapat arccsomagját elkészíteni.Sajnos mi sem érünk rá mindig arra, hogy arcokat vágjunk,…..
M-V-B 2011.01.15 07:38:17
Üdv!

Az FMHungary egyik fórumába írtam egy ötletet másfél hónappal ezelőtt, de a népek nem nagyon mozdultak rá a dologra. Ide is beírom, hátha összehozunk belőle valamit.

"Szerintem egy olyan kiegészítő jól jönne, amiben az eddig arckép nélküli magyarok képei lennének (alapként véve a Sortituoutsi-s szupercsomagot, az abból hiányzók cutout-os képeinek elkészítése lenne a cél). Itt egy lista, kikre gondolok:

- A mostani NB1 és NB2 mezőnyének vezetőedzői
- A mostani NB1 és NB2 mezőnyéhez tartozó csapatok stábtagjai, a klubok honlapjain többnyire vannak róluk képek
- Ismertebb korábbi NB1-es edzők, esetleg szöv. kapitányok (pl. Verebes József, Bicskei Bertalan, Bognár György)
- Ismertebb (mondjuk volt válogatott), visszavonuló félben lévő (vagy már vissza is vonult és edzőként dolgozó) játékosok (győri példákat mondok: Vincze Ottó, Herczeg Miklós, Somogyi József, Puglits Gábor, Lendvai Miklós)
- Az U20 vb-s játékosok közül azok, akikről nincs kép
- Ismertebb aktív játékosok (esetleg NB1-es csapatok tartalékjai), akikről nincs kép
- Volt itt játszó légiósók, akikről nincs kép (pl. Darko Peric, aki épp a horvát harmadosztályig esett vissza)

Én per pillanat a fordítással vagyok elfoglalva, ráadásul a képátalakítás sem az erősségem, de ha lenne valaki, aki ezt meg tudja csinálni, képgyűjtéssel (és a hozzájuk tartozó ID-k kikeresésével) be tudnék segíteni - gondolom ilyesmivel mások is. (Nyilván mindenki a saját kedvenc csapatának a hasonló régi nagy játékosaival). "

A képátalakítás nem az erősségem (öt-hat éve csináltam ugyan ilyesmit, de csak elég pocsék minőséget tudtam összehozni, azóta inkább nem erőltettem a témát). Viszont a képgyűjtés és a config fájl készítés részét el tudnám végezni a dolognak. Ez az ajánlatom: ID-re sorszámozott nevű nyers képeket küldenék, azt ti átalakítanátok, a visszaküldött cucchoz pedig megcsinálnám a config fájlokat. A késztermék természetesen ide lenne feltéve. Ha láttok fantáziát a dologban, a saját ötletem kivitelezése után ugyanilyen alapon segíthetek az NB1-es és NB2-es csapatok csomagainak elkészítésében.

Üdv:

MVB

(ugyanezt elküldöm e-mailben a megadott címre is)
M-V-B 2011.01.15 08:22:08
.