Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cickaszem

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy srácról szól, aki lehetőleg lányként szeretné élni az életét. Akit érdekel, hogyan élik meg a transzneműek a problémát, aki a coming out körüli viharokra, a társadalom be nem fogadására számít, az kerülje el. Aki egy lassú, langymeleg romantikus izét szeretne, az essen…..
A minap szóváltásba elegyedtem valakivel, és érdekes beszélgetés bontakozott ki az animékről. Ő maga nem nézi őket, de nyitott rá, ezért felvázolom a helyzetet. A következő levelére írt válaszom a cikk: ,,(...)  Amikor nekem mutogatják az anime-okat a barátaim, akkor sok…..
13 rész, 2008. Friss, aranyos és rövid. Már az opening-nél rácuppantam, és NAGYON szerettem volna a poszt tetejére kirakni a klippet, de túlságosan új, túlságosan népszerű, ezért a szerzői jogok vaskézzel védik, lehetetlen megtalálni a videómegosztókon. Ehez képest az egész…..
Cickaszem CLAYMORE 2012.06.11 01:34:00
   Minden új animéről megtekintés előtt megnézek pár AMV-t, mert nekem az mond a legtöbbet. A Claymore-ról nehéz jó AMV-t találni, aki gyakran néz ilyeneket az tudja hogy van ez: néhány animéről százszámra vannak jobbnál jobbak, néhányról nem. Mielőtt rátérnék…..
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..