Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vékony

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
káronkodni akartam kezdésnek de aláhúzta ez a majom hejesírás baszógép vagy mi szóval szépen kezdtem az írást.nem sok semmi volt az idén sem hitvány életemben. asszem ezzel magamról mindent elmondtam nagyjából. a dolgok nem alakulnak, eddig sem alakultak fényesen de remélem az…..
itt vagyok újra mindenki nagy örömére biztos van vagy 2-3 ember aki tud erről az oldalról de hát ez van. eccer úgyis meghozza majd valami a hírnevet csak várni kell rá. az én vizsgaidő-suck-om igen lájtos volt végülis de ezt annak köszönhetem h két tárgyból nem volt…..
vékony blogja újra itt 2007.12.20 11:22:00
elszántság idő és egyéb akadájozó tényezők hiányában nem sok új született ide a blogra de most újra van egy kis időm h firkáljak. úgy ahogy túl vagyok a nehezeén a dolgoknak és alakul a kreditpont gyűjtögetés igaz nem annyi lesz mint amennyit szeretnék de valamit hagyni kell…..
egyébként meg és fel vagyok fázvan szal mára csak ennyi lesz ez sem az én tollamból:"Gondolatok randi előtt: Nő: Mit vegyek föl? Férfi: Megdughatom? Nő: Remélem, szórakoztató fiú lesz. Férfi: Remélem, szeret dugni. Nő: Biztos jóképű. Amikor a barátnőm szólt a…..
nem sok mindent took most írni. tanulni kellene ehejett az irkálás hejett is. jah amúgy akinek van egy fölösleges polárplanimétere és holnap du 3ig megtanít használni annak nagyon megköszönném mert holnap labor és nem toom mijaz és a labarfelkészítő ojan mintha nem is magyarul…..
vékony blogja 2007.11.29 17:51:00
ahogy ígértemma sem maradhat el a beszámoló. mivel a mai nap érdemi része még csak most jön ezért nem sok újdonsággal took szolgálni a holnaphoz képest. még csak most fogom elkezdeni a műábra házi szerkesztését igaz csak jövő hétre kell de már tanultam az előző 3 ből és…..
nah szal akkor kezdeném azzal h mindenkinek jó olvasgatást a jövőben aki látogatja majd az oldalt. igyexem majd minnél többet frissíteni a blogot de majd maglátjuk h mennyi időm és story-m lesz arra h kitölcsem a rendelkezésre álló hejet ami itt van. szóval kezdetnek ennyi. csecs…..
vékony 2007.11.28 20:02:05
nah mivel anno én is arra adtam a fejem h elkezdjem a blogot regisztráltam én is csak hát nem nagyon volt idő se energia se kedv h írjak ide valamit de asszem elkezdem és megfogadom h mostantól mindennap kerül ide valami hüjeség.a mai nap: a mai napról annyit h megcsináltam végre a…..