Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giorgio

15 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánosságra hozták az ELTE államilag finanszírozott keretszámait a jövő évre. Sok kis Schmitt Pál lesz képezve, mert míg 75 államilag finanszírozott helyre fognak felvenni sporttudósokat, addig a rendszer atyai szerint csak 50 jogászra van szükség! Valószínűleg torzít ez a…..
Idén szeptember 4-én kerül megrendezésre a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton. A Margitszigeti Futóklubban beszélgettem már néhány futóval és igen elszántan készülnek rá.  Tegnap pl. szintfelmérő futásuk volt.  A kánikula ellenére gyakorlatilag mindenki javított…..
zoli voltam From Apeh with love 2010.09.30 13:35:00
- Halló, jó napot, Zoli vagyok, és kaptam Öntől egy levelet, miszerint "egészségügyi hozzájárulás kötelezettsége keletkezhet". Gondolom, itt az osztalék utáni terhekről lehet szó, amit befizettem, csak...- Akkor írja rá a "kilences lapra"!- Elnézést, ezt így…..
Magyarország az a hely ahol akkor kell büntetést fizetned ha ártatlan vagy.2008 áprilisában vettem egy lakást, a pinceszinten egy tárolóval együtt. Minden papírmunka rendben megvolt, egy csomagban kerültek be a papírok bankba, földhivatalba, mindenhova. Még abban az évben, azaz 2008…..
Nem gondoljátok, hogy a szavazatotok leadásával gyakorlatilag üres papírt irattak alá veletek szerződésként? Vagy ti azt is megteszitek, önként és dalolva?Nem tudom felfogni, hogy a választások óta pozícióba került (és erre nyilván előre ígéretet kapott) néhány emberen és…..
Giorgio 2010.09.08 06:02:52
@BuckHoward: Gratulálok a kiváló hozzászólásodhoz.
Morgó Giorgio Zsákutca 2010.09.01 21:34:00
Lakást vettem hitelre és ezzel csapdába kerültem. Nem látom a kiutat, és nem érzem hibásnak magamat a kialakult helyzetben.Nézzük meg röviden az előzményeket. 2007-ben jöttem fel vidékről Budapestre, miután korábbi lakhelyemen hónapokon keresztül nem találtam munkát, itt pedig…..
A hétvégén sokan sokhelyen mindent leírtak nemzeti együttműködés nyilatkozatának kötelező kifüggesztéséről, nem akarom hosszan ismételgetni hogy ezt mekkora állat baromságnak tartom. Ehelyett én úgy döntöttem kifüggesztem itthon is, megtaláltam a méltó helyet hozzá: ..
 Ma reggel jeles ünnepre ébredtünk, ma van a köztisztviselők napja. Mivel is tudnák ezt a lehető legjobban megünnepelni? Igen, azzal hogy ma nem dolgoznak. Vagy valaki mást várt a közszférában?Komoly ünnepnap ez, becsüljük meg, ma őszinte hozzáállást tapasztalhatunk…..
 Hosszú szünet után éled újra a blog. Nem mintha eddig nem lett volna mit írni, de a mai nap már sok volt a hallgatáshoz, ezt az árfolyamot már nem tudom szó nélkül hagyni. Ez már az az árfolyam, ahol a lakáshitelem anyagi tűrőképességem határait súrolja, sőt talán…..
w Játék határok nélkül 2009.06.29 07:30:00
1983-ban, hatévesen léptem át a nyugati határt először, Stuttgart irányában. Ebben akkor nem az volt a stressz, hogy a repülőjegyet elő kell jegyezni, meg összepakolni egy hátizsákot. Eleve kvóta volt az utazásra, mégpedig fejenként és háromévente egy alkalom. A szocialista…..
Kb fél órája hallottam a hírekben hogy ma nem használhatom a kocsimat Budapest területén belül. (A hírekben az hangzott el, hogy páros napokon csak páros, páratlan napokon csak páratlan rendszámú autóval lehet közlekedni.) Ezek alapján több kérdés is felmerült bennem:- Miért…..
Giorgio 2009.01.11 17:15:09
@KM: Épp ezért semmi értelme... Egy szóval nem mondtam hogy ilyen helyzetben nem kellene korlátozni az autós közlekedést. De:

- Tájékoztatásból megint elégtelent kap a városháza, órákig semmilyen tájékoztatás nem volt, azon kívül hogy szmogriadó van. Talán a kihirdetéssel együtt ki lehetett volna tenni az esetlegesen felmerülő kérdésekre is a válaszokat.

- Büntetés nélkül az égvilágon semmi értelme az egésznek, így csak az nem ül autóba aki egyébként sem ülne. (Ha a buszsávokat annyira tisztelik az emberek amennyire, akkor a szmogriadót sem fogják jobban.)

- Tisztességes esetben ingyen vehetném igénybe a következő napokban a bkv besűrített járatait. Vagy visszakapom majd a kocsira fizetett évi több tízezer forint egy részét? Kétlem... Egyébként meg több mint másfél óra alatt érek be a 18 km-re lévő munkahelyemre tömegközlekedéssel, ez nem versenyképes az autóval... Ha egy órán belül beérhetnék, azt használnám, nem ülnék autóba.
Szívesen segítenék abban, hogy a MÁV dolgozók sztrájkja eredményes legyen ezért kezdeményezem a sztrájktörvény módosítását az alábbiak szerint:Mivel a sztrájk során a munkavállalók rendszerint ücsörögnek csak, és az ülő-"munka" megzavarhatja a bél-folyamatokat,…..
Morgó Giorgio Reformot! Most! 2008.02.23 00:23:00
Az elmúlt pár évben minden korábbinál többször hallhattuk a reform szót, összeszedtem én milyen reformokat is látnék szükségesnek.Közigazgatási/adminisztrációs reformOrszágunk egyik legnagyobb problémája hogy gyakorlatilag ott tartunk, hogy holnap papíromnak kell lennie arról…..
Morgó Giorgio Gaskó húzz el! 2008.01.29 08:10:16
Kezdesz unalmas lenni. 17% béremelés... Meg vezetékes sör, nem?!? Mi a lófaszt képzelsz magadról? A vasút környékén dolgozók felét azonnali hatállyal kirúgni kellene... Fele ennyi ember sokkal hatékonyabban tugna vasutat üzemeltetni.***Más szektorokban a 7% béremelést is…..
Morgó Giorgio A csoki(...) 2008.01.12 01:28:00
Hát hogy is van ez... Van ez a Pákó gyerek. Nem utálom én. Csak nem is szeretem. Az elmúlt napokban sok helyen nekitámadtak szegénynek. Miért is? Merthogy műsorban csokifaszt osztogat? Hát ezt csak azért teszi mert megteheti. Agyilag nem fejlettebb egy átlagos alsó tagozatosnál... A…..
Morgó Giorgio Mit csinál a posta? 2008.01.05 09:57:00
Jó hogy van egy nagy állami mammut amit postának hívnak. Rengeteg dologgal foglalkozik, csak épp az alaptevékenység sorvad el mellette.Mi is lehet a posta alaptevékenysége? Szerintem a legfontosabb az lenne hogyha bemegyek bármely postahivatalba és beviszek bármit (épeszű…..
Giorgio 2008.01.09 07:22:05
Morgó Giorgio Apa kezdődik... 2008.01.05 09:48:03
Nem bírtam tovább blog nélkül élni :-) Úgy érzem van elég dolog amit megoszthatok másokkal is pillanatnyi agymenéseimből, háborgásaimból. Ha csak egy-egy ötlettel lehet valamit kezdeni akkor már megéri.Majd kiderül.....
w Haza a leállósávban 2007.12.17 07:30:00
  Maradunk kockázatközösségben. Vagyis továbbra is lopunk egymástól. Csak versenyezni ne kelljen.  ..