Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukiamukiba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérésedre, itt az értékelés:Negatívum:- nekem egy picit hiányzik az intro, bár a bevezető szöveged nagyszerű pótlás ennek.- mivel nehéz belekötni, így a Machinima logót említeném a bevezetésnél, amolyan negatívumként.Pozitívum:+ brutálisan jó stílusod van.+ egy másodperc…..
Ez a 2000-ben készült sci-fi sokak szerint minden idők legrosszabb filmje. És rászolgált erre a címre.A filmelemzők blogján pedig megnézhetitek Sparrow legújabb videóját, amiben a 20 kedvenc filmjét mutatja be.  ..
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
Hát mennyi van még ezekből? :OÉs amik nekem vannak meg, azok még csak ott sincsenek...Egyébként a honlap tök színvonalas, trailerek is vannak (érdemes belekukkantani)..
Ráadásul nem is tűnik annyira rossznak! Az előzetest látva valóban egy remake-ről van szó, a mai korba helyezve az eredeti "klasszikus" történetét. Úgy tűnik, a horror vonalat elég erősen megnyomták a filmkészítők, igazi vérgőzös zombifilmre lehet számítani, de…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
kukiamukiba 2011.01.18 21:45:20
kukiamukiba 2011.01.18 21:49:43
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..