Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bensonka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Való Világ 4 szereplői színészek, a műsor megrendezett”. „Olivér beépített ember.” „Az sms-szavazatokat technikailag manipulálják”. „A riportszobában kivetetik az elemeket a portokból, tehát eltitkolnak valamit a nézők elől.” Ilyen…..
bensonka 2010.12.31 14:39:01
@wino5: Bár nem engem kérdeztél, de festetem a hajam, és műkörmöt is hordok, így "szakértőként" válaszolnék: a lányok haján látszott a lenövés, pl. Évánál kefejezetten feltűnő volt a szépségszalonos látogatás előtt. Átlag embernél 5-6 hetente kell festeni, hogy normálisan nézzen ki, így aki benn marad, az legközelebb talán január vége felé fog ezzel a problémával újra szembesülni. És akkor a saját maguk által feltehető hajfestékről még nem is beszéltünk... :D
A jó minőségű műköröm akár két hónapig is fennmarad, csak kb. kéthetente egy kis sk renoválást kell rajta végezni, ehhez pedig elég két körömreszelő, és egy-két körömlakk.
Természetesen nem marad majd el a beígért téma (Mit tartalmazhatnak a szereplőkkel kötött szerződések?), de mivel a kommentekben felvetődött, hogy a játékosok mennyire tudatosan cselekszenek vagy – ellenkezőleg – megnyilvánulásukat mennyire a tudatalatti…..