Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CarlW

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
60 éves több diplomás, 1987. óta ugyan azon ....-nél dolgozó szakember azért nem kapott január elején fizetésemelést, mert “ vannak osztályvezetők, akiknek alacsonyabb a fizetése”, mondta a 8 évvel fiatalabb osztályvezető. Persze az igazgatóhelyettesek ,…..
CarlW 2011.01.16 09:06:08
@nyíregyházi betti:
Véleményem szerint a kivagyiság meg a bunkóság nem rendszerfüggő. Egyszerűen annyiról van szó, hogy Magyarországon vagyunk ...
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
CarlW 2010.12.30 14:57:28
@Sanz:
Nem értéktelen, pont hogy nagyon is értékes mert itt papír alapon ítélik meg az embert, viszont nem garancia a minőségre. Akit meg érdekel az adott szakma, és tehetsége is van hozzá, az el fogja sajátítani a szükséges tudást a gyakorlati évek alatt, ha van diplomája, ha nincs. Persze ha hagyják neki ...
CarlW 2010.12.30 15:05:28
@hex.kelly:
Persze, teljesen igaz. De pont ezt írtam, akinek szüksége van rá, akit érdekel az úgyis megtanulja magánúton. De ez az előírt nyelvvizsga kötelezettség szerintem fölösleges.
CarlW 2010.12.30 19:53:02
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Nekem van egy réi szakközépiskolai osztálytársam. Anno folyamatosan bukásra állt németből, érettségin odament hozzá a némettanár és szó szerint átrugdosta. Tette ezt azért mert a srác a suli egyik büszkesége volt fizika matek okj-s eredményei miatt. Azóta mérnök fizikus diplomával egy félvezetőket gyártó cégnél specialista. Az idegen nyelvekkel még mindig vannak gondjai, de egy valami biztos nem: lusta.

@Kimérős szaloncukor (Lédig):
Hát nem tudom. Én BMF Bánkira jártam levelező tagozaton, számítógépes teszt jellegű vizsgával sosem találkoztam. Biztos könnyebb valamivel mint a nappali, de Azért megszenvedtük mi azt. Sok vizsgán nappalisokkal együtt mentünk és ugyan azt a feladatsort is kaptuk.