Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armadax

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ezer törölt repülőjárat, bezárt üzletek és iskolák, akadozó közlekedés a néhol félméteres hó miatt – a keleti parton így indult 2014. A beígért havazás elérte az északkeleti államokat. New Yorkban és New Jersey-ben rendkívüli állapotot hirdettek, ami egyértelmű…..
Timiék nem várták meg a hamburgerkínálatot sem a Pántlika Bisztróban, mert az egyik pincér hangfegyverrel vette fel a harcot a környékbeli kirakodóvásárral: Sokat olvastunk a Pántlika Bisztró híres burgereiről, így gondoltuk, vasárnap kipróbáljuk. Kb. délután 1 óra körül…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Armadax 2011.03.14 21:03:13
www.youtube.com/watch?v=FMIXR6NxydM

Ajánlom a posztoló figyelmébe.

Utána meg egy látogatást valamely cigányfertőzött településre.
Habár lassan az összes ilyen. :(

www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM
Amikor 2009-ben először tűzött ajándék kokárdát a Kaiser szalámi gyártója a termék csomagolásán feszítő Ferenc József mellére, még azt gondolhattuk, hogy csupán tévedésről van szó. Hogy talán olyasvalaki eszelte ki ezt a marketing osztályon, aki annak idején egy…..
Armadax 2011.03.14 18:17:52
@Látnokzsálya: Én kvázi leköpnélek téged!! Persze gondolom te mindenkit lenézel, aki ki mer állni a hazájáért, és nem csak kussban ül otthon ahogy te tennéd.
Hol tartanánk, ha nem húznák vissza az országot ilyen ficsúrok, mint te!!
Már rég ránk nézne fel a Nyugat!!
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Armadax 2011.01.21 11:22:23
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
 A vérvádakat a néprajz, a történelemtudomány és a szociológia is tárgyalja a bűnbakképzés történelmi mechanizmusának tükrében. Ebben a kontextusban leggyakrabban a boszorkányperekhez hasonlítják (például feltételeit tekintve), ugyanazon mechanizmus közösségi…..