Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.Á.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss László  - biztonságtechnikai szakértő - szerint  nincs az a biztonsági szolgáltató, aki egy ekkora helyen egy ekkora tömeget kezelni tudott volna. Egy ilyen helyzetet katonai küldetésként kell felfogni: kellenek alcsoportok, járőrök, biztosítási terv, forgatókönyv.…..
Edina oldala Értesítés 2011.01.17 17:45:00
Az egyik legismertebb HR szakmai híroldal - a HR Portal (www.hrportal.hu)  - néhány héttel ezelőtt elindított egy új blogoldalt - www.hrblog.hu -.  Többek közt engem is meghívtak, hogy írjak oda is - a személy- és vagyonvédelemről -.  Ennek köszönhetően már azon az…..
L.Á. 2011.01.19 13:48:53
A vagyonvédelemben rendkívül alacsonyak a vállalási árak, mivel – a sokszor szintén anyagi gondokkal küzdő – megbízóknál jelenleg még nem a szolgáltatás minősége, hanem az ár a meghatározó. Ráadásul a vagyonvédelmi cégek között is hatalmas az árverseny.…..
A levélíró kifogott egy jó állást… de nem sokáig örülhetett neki: Levél: „Tavaly történt, hogy egy vidéki vagyonvédelmi cégnél sikerült elhelyezkednem. Két hónapig tudtam csak ott lenni. Egyedül kellett 24 órás portaszolgálatot ellátnom.  Szerettem ezt…..
Itt a tél, hull a hó, hideg van …és bizony egy-egy kiadós séta vagy hólapátolás után jól esik bemenni a meleg lakásba. Vannak, akiknek ez nem adatik meg, mivel nincsen otthonuk. Ráadásul a hajléktalanszállókon sincs elegendő férőhely. Így ezek az emberek maradnak az…..