Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szünidei matiné

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Leárazáshíradó 2010.12.29 12:32:00
Hétfő óta rengeteg üzlet kezdte meg a szokásos szezonvégi leárazásait, lentebb következzen egy körkép arról, hogy melyik boltban milyen áruminőséget/árakat/tömeget tapasztaltam hétfőn és kedden, a kommentekben pedig lássátok el ti egymást tanácsokkal!H&M: Most is a…..
szünidei matiné 2010.12.29 23:04:40
@magdalena.w: Ma én is ott jártam, sokan voltak, de egyáltalán nem volt vészes (legalább is a Westendhez képest üdítően kevesen voltak). Aki cipőt keres, annak érdemes benézni a Humanicba és a Salamanderbe is, sok téli és alkalmi cipő le van árazva.
A januári Tush Magazine egyszerűen fantasztikus, néhány órával ezelőtt bizonyosodtam meg róla az újságárusnál. Friss és lendületes, kapásból négy érdekes divatanyaggal találtam szembe magam, ezekből kettőt veletek is szeretnék megosztani, valamint tanácsolom az újság…..
szünidei matiné 2010.12.29 22:48:12
Én is gyakran megkérdezem magamtól, miért olvasom még mindig a blogot, úgyis csak felbosszantom magam vagy a tartalmon, vagy a helyesíráson, vagy a bugyuta fogalmazáson. Most magamba néztem, és arra jutottam, igazából csak megszokásból, úgyhogy ideje váltani.

Bianka, a válaszod nem volt túl elegáns. Egyre gyakrabban reagáltok „örülj, hogy olvashatsz!” stílusban, ami nem vet túl jó fényt rátok. Nem hinném, hogy bármire mentség lenne, hogy mikor, mennyi munka mellett írjátok, ez nem tartozik ránk. Úgy sejtem, hogy a blogotok, még ha közvetve is, de hosszútávon mindenképpen megtérülő befektetés. Viszont, ha nem vagytok nyitottak a visszajelzésekre, és nem keresitek a megújulás lehetőségét, az előbb-utóbb megteszi a negatív hatását, akkor is, ha jelen pillanatban nem ezt mutatják a számok. (A bűnrossz helyesírásra pedig tényleg semmi, de semmi mentség nincs!)

Az olvasottság részben valóban a régebbi lelkesedésetek eredménye, másrészt pedig komoly támogatást kaptok azzal, hogy gyakran index főoldalas a blog. (Kíváncsi lennék, hogy a látogatottsági statisztikákon mennyit dobnak az index címlapos fehérneműs vagy más, indulatokat kavaró bejegyzések.) De, ahogy más blogoknál is sokszor látható, ez nem kőbevésett állapot... Ha felkarolnak egy szebbet/jobbat, már nehéz lesz mit tenni.

A kritikát építőnek szántam, mert úgy gondolom, van értelme. Nincs blogom, amit csinosítgathatnék, úgyhogy kénytelen vagyok ebbe ölni az energiát.:) És igaza van mzd-nek abban, hogy nagy kincs a részletes és konkrét visszajelzés, mert akár tetszik, akár nem, az olvasó adja a forgalmat.