Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RozgonyiZ

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen is túl vagyunk drága egybegyűltek. Zugló önkormányzata megtartotta kerületi megemlékezését az 1848-49-es szabadságharcról.A Pákozdi téren felállított emlékmű körül nagy volt a sürgés forgás. Külsőségeiben látványos elemeket vonultatott fel az önkormányzat,…..
Időközi választás lesz Zugló 1. számú választókörzetében Április 10-én, Garaba Imre megüresedett helyéért. A pártok mocorognak, a jelöltek bemutatkoznak, ( LMP, Jobbik, MSZP, Fidesz ) a tavasz közeledtével megpezsdülni látszik a kerületi közélet.Ma délelőtt az LMP…..
RozgonyiZ 2011.03.15 21:26:20
@Rónai Attila: Attila! Nem szép, hogy vagdalkozol. Miféle "páni félelemről" beszélsz az önzetlenség és önfeláldozás szó láttán? beszéltünk róla nem? Sem én sem a "Papcsák - féle csapat" nem fél ezektől a szavaktól! Egy csőd szélére sodródott Zuglót kell stabilizálnunk és fejlődési pályára állítanunk. Nem kis feladat ez, elhiheted!
RozgonyiZ 2011.03.15 21:30:35
@sületlenke: Volt egy párt, aki ellen mindenki hörögve fellépett, amikor "apákról és fiúkról" beszélt párhuzamot vonva az ÁVH-s ősök és SZDSZ politikusok között. Most ugyanezt teszi a "más" politikát hirdető LMP képviselője, Várnai László. tessék felháborodni liberális érdekvédők!!!
Egyébiránt miért baj, ha valakinek vannak rokonai és mondjuk - eléggé el nem ítélhető módon - dolgozni akarnak?