Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suffener (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
IDDQD Heti retro: Worms 2011.01.27 14:00:00
1996, Kandó kolesz, 302-es szoba. A falakon már kicsit kifakult képek meztelen nőkről (még az előző nemzedékek ragasztották ki őket), a plafonon egy lábnyom (ez már a mi művünk volt), a fiókokban megnevezhetetlen állagú és eredetű kajamaradékok. Egyetlen pc van a szobában,…..
Európai Parlament, foglalkoztatási bizottsága, a magyar uniós elnökség programjának bemutatása: "A romák integrációjához az emberbaráti megfontolások mellett jelentős gazdasági érdek is fűződik, hiszen bevonásuk a munkaerőpiacra nagyban hozzájárulhat a versenyképesség…..
HírTv vs. Economist, körülbelül mint egy Loki vs. Manchester United meccs, mind a kettő roppant szórakoztató, és nem az angolok szopnak :) Január 5-én a HírTv kezdte a mérkőzést: "Nem lepődött meg a miniszterelnök szóvivője az Economistban megjelent manipulált…..
suffener (törölt) 2011.01.07 13:13:12
@zero: vityával kapcsolatban még mindig a
tied a nyerő nálam. Még most is megmosolygom,
de anno leestem a székről a röhögéstől.
m.blog.hu/va/vastagbor/image/pix/2008_dec/orb%C3%A1n_parlament2.jpg
Vastagbőr Lehetőségek világa 2011.01.04 10:05:00
Fél éven át mi vagyunk az EU soros elnöke, erre az alkalomra készült egy vadonatúj országimázs-film."Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
suffener (törölt) 2010.12.30 17:42:53
@Marcellusca: Ehh, hétfőn oranzsék meg hoznak egy visszamenőlegeset,
ami aznap szignózva back from the alexander palace, oszt má küddik is a csekket.
Ebben a hónapban életszagúan rajzoltak az Apeh-dolgozók, Demszky nyugdíjbavonulásról ábrándozott, írók és költők szavakat árultak lazacért, házkutattak a rendőrszakszervezetnél a kommentelők adataiért, megnyílt a betyárkocsma, 73 fillérrel csökkent az áram ára Budapesten,…..