Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butykos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Butykos 2012.11.11 11:09:32
@Rodolfo63:
Nekem is pléhbekk a fíling... de hát tudjuk hogy ez egy élő só ahol "énekelnek"! :)
Butykos 2012.11.11 11:28:22
@Rodolfo63: Szerintem abban a stúdióban igen kifinomult reflexekkel bírnak az emberkék... főleg ha számíthatnak is bakira. A közeliknél már a másik kéz a távoli gombon van :D
Butykos 2012.11.11 12:27:42
@Nájtmér: Jaja :) De gondolom erre is van a rtl-nek magyarázata, hiszen tudhatjuk már hogy a tv az egy varázsdoboz.
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
"Ezt gondolom a BKV azoknak az utasainak szanta, akik az ajtobezarodasuk utan inkabb bekusznak a jarmube, ami ugyebar mar egy masodik utazasnak szamit, es igy komfortosabb jegyet lyukasztani torott/terdig kopott labakkal" - írja Darwin Díj. Ezt bevallom nem értem, az eszköz amúgy…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..