Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bdany

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Bdany 2007.11.30 03:11:31
www.tomcatpolo.hu/user_buttons.php?id=861


nemtom ezt láttátok e már :D
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Bdany 2007.08.24 16:27:19
optixx.org/images/stella/stella01.jpg

ezután az ataris porn nerd rész után ez nem kicsit ütött :)