Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismuk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..
Kedves Donát!65 év feletti vagyok, de kevés a nyugdíj, dolgoznom kell mellette. A munkába járáshoz vonatot veszek igénybe, melyre pár hónapja regisztrációs jegyet kell vennem. Sem havi, sem félhavi bérletet nem tudok venni, mert azokból nincs regisztrációs fajta. Sem…..
Tíz napon belül folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha a két legfontosabb követelésről nem tudnak megállapodni – jelentette be Gaskó István VDSZSZ-elnök csütörtökön. Pénteken tehát nem lesz sztrájk, de a jövő hét végéig várhatóan igen. A MÁV azt közölte, a…..
Ezennel meghirdetem a Nagy őszi késés contest-et. Kérek mindenkit, ha késett a vonata azt küldje el emailben az info@megintallunkvazze.hu címre.Mit tartalmazzon a az email:A tárgy mezőben legyen bent a késés contest szó.Írjátok le a dátumot, vonatszámot indulási, érkezési…..
Ideje lenne végre tényleg a kalauzok körmére nézni. Az már ciki, amikor az utasnak fel kell hívnia a Direktet, hogy tudjon vlaami infót, mert a kalaut nem tesz eleget a tájékoztatási kötelezettségeknek...Ma (szeptember 26.) váci vonal. 17 óra indulás, pontosan. És ennyi volt a…..
Új MÁV blog Ruhatári mutyi ögen 2007.08.24 09:09:50
Sheldrake beküldte a jegyeket, amiket a poggyászmegőrzőben adnak. Persze ha pálpusztait hagyunk ott, akkor jogosult korábban értékesíteni, nehogy értékvesztés legyen. Ez meg már milyen? Szia! A csomagmegőrzőhöz egy kis multimédiás kiegésztés. :) Így fest egy ruhatári jegy…..
Új MÁV blog Rövid a peron 2007.08.24 11:40:53
Váci állomáson szinte életveszélyes a leszállás az utolsó vagonokból. Kerekesszékkel, meg ne is utazzunk, hiszen a körülmények sajnos nincsenek biztosítva, pedig a charta, a törvény és az uniós jogszabályok is kötelezővé teszik ezt. Már többször szerettem volna írni azzal…..