Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyf

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarkodó blog Az abortuszról 2008.11.25 17:15:00
A blog megindulása óta talán ez volt az egyik legnagyobb vitákat kiváltó téma. Úgyhogy ebben a cikkben az abortuszról lesz szó, részletesen kifejtve észrevételeinket. Keresztény emberként először is a következő alapelvből indultunk ki: „Minden emberi lényt, mint személyt,…..
dyf 2010.12.29 00:28:40
Éppen böngésztem a neten az abortuszról mert az egyik ismerősöm nem rég esett át az első abortuszán. Eddig is tudtam hogy mi az és hogy mennyire brutálisan kaparják ki a magzatot a méhből. Nem szép dolog hogy mi eldöntjük a magzat helyet hogy élhet-e vagy sem .
Magyarországon lassan már az is bűn lesz ha az ember fogamzásgátlót szed meg ha gumival védekezik. Végig néztem a fenti felvételeket és igen szörnyű az abortusz. Meg rázott a felvétel mind a kettőt végig néztem. Én se értek azzal egyet hogy be kellene tiltani. Sajna vannak a korosztályomon belül olyan lányok akik nem foglalkoznak a terhesség meg előzésével hogy Igen teherbe esnek. Elhiszem hogy milyen rossz hogy lassan Magyarországon a magyarok lesznek kisebbségben. Én majd akkor akarok gyereket vállalni ha lesz állandó állásom ,házam .....stb.
Annak mi értelme van hogy egy baba úgy jön a világra hogy még a szülők fel se készültek lelkileg és nem tudják majd a baba szükségleteit kielégíteni( pelenka,tápszer...stb.).Valaki fent említette hogy ha egy 20 éves nőnek abortusza lesz attól még szülhet gyereket meg szerintem is szülni fog csak éppen nem jött még el az a pillanat hogy gyereket vállaljon. És nem akarom más világképét össze törni de igen a pénisz nem csak faj fenntartásra lett kitalálva de szerintem lehet úgy is szeretkezni hogy nem gyermeknemzés céljából.
Baj hogy a hosszú párkapcsolatba lévő pár azért szeretkezik hogy örömet szerezzenek egymásnak és nem tonna számra gyártja a gyerekeket?
Oh ugyan már a másik kedvencem a kiszakadt gumi. Nos tegyük fel hogy van egy 18 éves lány aki szeretkezik a barátjával és kiszakad a gumi és késő veszik észre de a lányka terhes lesz. Szerintem a mai világban egy 18 éves lány nem elég érett hogy szüljön egy gyereket és felnevelje.
Persze vannak kivételek de a lányok többsége még nem érett még hogy anya legyen.
Én így látom a dolgokat és egyetértek Bóckóval.