Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapal

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak reflexszerű dolgok, melyek csak sok (akár kevésbé kellemes) tapasztalat árán, évek alatt rögzülnek. Lehet, hogy az életben nem lesz rájuk szükség, de elég, ha csak egyszer mentik meg az embert, már nem hiábavalóak. Ez profi és megfelelően hideg fejjel dönt villámgyorsan…..
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
eb2012 Eb 2012 2012.06.10 23:01:00
  Pillanatnyi állás:  13 15 22       Arcsi Artur Szabolcs Dátum Mérkőzés Eredmény tipp pont tipp pont tipp pont 2012.06.08 Lengyelország Görögország 1-1 1-0 0 1-0 0 1-1 2…..
Geekblog Iron Sky 2012.05.25 07:30:00
Nácik a Holdon! Nácik a Holdon! Amikor 2018-ban az Egyesült Államok meg nem nevezett (de Sarah Palin-re nem véletlenül hasonlító) elnöke úgy dönt, hogy kampányígéretéhez híven (Black to the Moon, értik, ugye?) egy űrhajót indít a Holdra. Az újraválasztás mellett azonban az…..
kapal 2012.05.26 07:01:19
@vasgyuszi:
Mint tudjuk, Münchent a helyiek nem Németország részének tekintik. Hanem Bajorország fővárosának.
Médiafika Pina a Duna Tévén 2012.04.28 17:19:00
Van benne? Mutatják? Közelről? Van, sőt egyes mozikban nyomták 3D-ben is. Egyszer durrantott már nagyot non-fiction kategóriában Wim Wenders, a Buena Vista Social Club Oscar-jelölt dokumentumfilm lett, és elnyerte az Európa Filmdíjat is. Sikerült dupláznia Wendersnek (mi nem jött…..
kapal 2012.04.29 02:16:14
@BéLóg:
Az keringett a neten, hogy a Mitshubishi szívta meg Spanyolországban, mert a Pajero ott azt jelenti, hogy rejszoló. LOL!
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
kapal 2012.04.17 22:35:14
@azigazivideki:
Így van!
Úgyhogy inkább gyere, verjük ki egymásnak! :-)
 A canterburyi érsek a Lordok Házábanchurchofengland.orgSZEMLEA jóléti kiadások lefaragása sehol sem konfliktusmentes, és még egy elhúzódó gazdasági válság idején is vannak akik kiállnak a magas jóléti transzferek mellett. Meglepő lehet elsőre, hogy egy tradicionálisan…..
kapal 2012.02.11 22:47:37
@dr. birca max:
Ööö...
A templomba járás nem csak kaotikus kiváltság, bár ott kötelező.
Ismereteim szerint az a protestáns álláspont (bár egyszerre csak 1 felekezet tagja vagyok), hogy a Krisztus követést közösségben lehet megélni.
Szvsz az "én vallásos vagyok, de nem járok templomba" álláspont hibás. De lehet, hogy tévedek.
Van egy általános tévhit, miszerint a kultusz filmek, vagy az imdb top 250 állandó tagjai jók is. Pedig kurvára nem. Ha elfogadjuk, hogy a Star Wars vagy a Mátrix a remek fogadtatás és ne adj’ isten a kritikusok véleménye miatt jó is, akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy korunk…..
Ördöglakat Holdbéli kiszorító 2012.02.05 17:02:00
Sokak szerint akkor jó egy játék, ha nemcsak egyszer lehet összerakni vagy szétszedni, hanem sok feladvány tartozik hozzá. Ezek között legyenek könnyebben is, nehezebbek, sőt akár szinte megoldhatatlanul bonyolultak is. Nem árt, ha a szabályok sem bonyolultak, akár gyerekek is…..
A mai napon a katolikus ünnepek sorában előkelő helyen szereplő mindenszentek napjáról emlékezünk meg. (Itt megjegyzendő, hogy ez az ünnep a keresztény hittérítők hatékony munkája segítségével maradt ránk ilyen formában, mindenszentek napjáról csak a VII. századtól…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
kapal 2011.06.13 23:07:58
@R242: "Mutasson már valaki egy jól masterelt lemezt! "

Sena: First One.

Ha még nem hallottad, szerintem hallgasd meg! Ha nem tetszik, akkor bocs az ajánlásért.
  A Polgári Magyarországért Alapítvány hétvégi rövid konferenciáján derült ki számomra, hogy a gyermekeknek járó választójog hazai ötletgazdája nem más, mint Mécs Imre, '56-os halálraítélt, az SZDSZ, majd később az MSZP országgyűlési képviselője. Mécs…..
kapal 2011.04.05 21:53:06
@nemstatikus:
Köszi!
El tudom fogadni a Te véleményedet is, a lényeg, hogy az 1 ember=1 szavazat idejemúlt koncepció menjen végre aludni.
Vajon melyik társadalom lesz az első, aki tovább lép ezen?
Képzeld el, milyen lenne, ha Henry, Rooney, Ribéry és Crouch mind egy csapatban játszanának. Nem, nem a Milanra vagy a ManU-ra gondolunk. A Francia-Brit Unió válogatottjára.   A történelemben vannak nagy, örök párosok. Olyan országok, akik hol egymás karjaiba zuhannak, hol pedig…..