Regisztráció Blogot indítok
Adatok
örök3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami hetek óta téma volt, karácsony előtt sajnos bekövetkezett: visszalépett a bajnokságtól a női NB II Nyugati-csoportjában szereplő ARC RSE. Az ajkai csapat tavasszal még csoportgyőztesként osztályozót játszott az NB I-be jutásért, mostanra azonban az utolsó fillérig elfogyott…..
örök3 2010.12.28 23:40:40
Kedves Mindenki, aki az Ajkán lévő problémákat vitattja és ellemzi!

Mélységes fájdalommal tölt el az ami most ott történik. Egyszerűen azt szavakkal nagyon nehéz elmondani, amit most érzek.
Sok évvel ezelőtt kerültem az ajkai csapathoz teljesen mindegy, hogy milyen néven futott éppen és hogy ki volt a kinevezett edző és hányan voltak "öregek" és fiatalok csak egy cél volt előttük, hogy minnél jobb eredményt érjenek el az adott szinten, legyen az bajnokság vagy éppen egy torna.
Rengeteg szeretetett és megbecsülést kaptam amiért örök hálás leszek azoknak akik a sok évvel ezelőtt történteken átsegítettek és elhitették velem, hogy nem az a legfontosabb, hogy éppen hol játszol, hanem az ahogy játszol és azt csinálhatod, amit szeretsz.
Sajnos ezzel a szomorú döntéssel a röplabdás páyafutásom során már másodszor vették el "külső emberek" azt amit szeretek és amiért sokmindent feláldoztam, de ez most már elviselhetetlen fájdalom. Amíg ti egymásnak ilyen "szép" leveleket írogattok, addig mások azon gondolkodnak, hogy ezt a hatalmas lelki tehert, amit megint kapott az élettől hogy lehetne megszüntetni, mert szerencsétlen helyzet és mindenki kerülhet ilyen helyzetbe nem csak a pályán, hanem a való életben is. Akkor is majd egymásra mutogat mindenki, hogy pédául a te hibád, hogy nekem nincs mit ennem.
Szépen kérek mindenkit tegye háttérbe minden negatív emlékét és a röplabda sportágban bennerejlő szépséget, szeretetet keresse, valamint annak újraéledését, mert ezzel a régi játékosoknak, edzőknek, vezetőknek is fájdalmat lehet okozni és mindenki másnak, aki valamiről lemondott az életében csak azért, hogy részese legyen e csodálatos sportágnak.
Mások fájdalmát, hogy honnan gondolom, hát csak onnan,hogy már volt benne részem:
csak egy példa:
a volt csapatom utánpótlása ellen volt egy edzőmeccs, mert valami tornára készültek és a segítségünket kérték. Hát ott amit a fiatalok műveltek, (persze kivétel mindig van) annyira fájt a lelkemnek, mert éveket küzdöttünk, hogy fennmaradjunk és esetleg magasabb osztályba kerülhessünk és rajtuk nem láttam, azt az elhivatotságot, szeretetet, amit sok embernél és régi csapattagoknál láttam. Ebből arra tudtam csak következtetni, rendkívül fájdalmas és felháborító, hogy a semmiért küzdöttünk, mert akár pár év alatt visszajuttathatják alacsonyabb szintre a volt csapatomat. Itt teljesen jól látható volt a "könnyen jött-könnyen megy" szituáció. De emberek ezt nem engedheti meg magának senki. EGY A CÉL és nagyon drukkolok, hogy ez sikerüljön mindenféle ellenséges vita és veszekedés nélkül.
Tudjátok véleményem szerint, minnél több embernek ugyan az a célja, annál hamarabb és biztosabban el lehet jutni oda, de ehhez összefogás, szeretet és béke kell.

Ezért ezen szeretet és béke jegyében kivánok mindenkinek nagyon-nagyon, de inkább sokkal boldogabb ÚJ ÉVET !!!!