Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büntető

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
büntető 2010.12.28 22:06:34
Elolvastam minden véleményt. Nagy része kötődik a témához, de a sokat nem is értem hogy került ide...

Figyeljetek ide!
Hívjatok fel minden oldalt ahol hirdetni szeretnétek, vagy írjatok nekik! Mindent ami eszetekbe jut kérdezzetek meg.

Tegyünk tisztába pár dolgot:
1: Számomra elsőre elérhető egyedül az ingatlan.com volt, mindegyik másik egyszerűen halál...
2: Induló "iroda" lévén több helyen kopogtattam. Egyes helyeken többször, mert nem voltam biztos a hitelességükben. Be is jött. Toplak, bazár, stb. ahány megkeresés annyi féle ajánlat. Egyszer nem kaptam ugyanazt. A komnál mindenkinek ugyanaz a díj, így tudod hogy hol vagy, érzed hogy azért egyenlően kezelnek, vagy akarnak kezelni.
3: Látogatottsági adatok? Gyerekek! Medián! Mindent elárul... Nemtom' emlékeztek-e, de pl. az egyik közösségi oldal konkrétan az egyik ingatlanos oldalra vitt ha kiléptél... megnézném mennyire releváns látogató egy ingatlanos oldalon napi 15 ezer tini...
4: Nemtom' ismeritek-e azt a szót hogy: user experience... (ha nem akkor úgyis mindegy :D) Egyik oldalon sem erős ez, kivéve talán a komot. Ha olyan könnyű lenne ilyen oldalt csinálni, akkor miért akarták nagy médiavállalatok megvenni az oldalt!? Valahol itt olvastam erről nemrég egy cikkben.
5: Miért jó az, hogy valaki sok helyen hirdet? Jó ez költségben bárkinek is? Persze, egy ingyenes oldalra fel is kell tenni mindent, mert plusz esély, de az csak annyi lehet mint halottnak a csók.
Ha ésszel hirdetsz az országod leglátogatottabb oldalán, akkor tuti elkel a kecód!!! És még kevesebbet is költöttél.
Ti, akik ezer helyen hirdettek toltok ki magatokkal, mert eltartjátok a többi fizetős oldalt!!!!!!!...azokat, akik még eredményt sem szolgáltatnak.... Én úgy döntöttem egy éve, hogy csak a komon hirdetek. Azóta már extrákat is vettem. Bejött...
6: Mielőtt kikiáltanátok ingatlan.com nyalónak, azért el kell mondjam, hogy több javaslatot tettem a fejlesztésekre és egyéb dolgokkal kapcsolatban is szereztem negatív tapasztalatokat náluk. Nem sok valósult meg a javaslataimból eddig, ami negatív. Negatív, hogy mostanában sokat fejlesztenek és emiatt gyakran zűrzavaros az egész nekünk mint hirdetőknek, de végsősoron az az érdek, hogy a vevő eljusson a hirdetéseinkhez.
Most ez a legújabb oldaluk nem is túl tetszetős nekem, de majd meglátjuk.
8: Ingyenes oldalnak nincs jövője, mert valamiből fejleszteni kell. Hobbi oldal sosem lesz jó, pusztán oxigénnel pedig senki nem élt még tízéveket.... értitek!

Nah, melóra fel!