Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsandar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blog!   Sajnos az idei karácsonyunk nem úgy telt, ahogy szerettük volna. 24-én még minden rendben zajlott, a bajok 25-én kezdődtek. Fiam , aki 23 éves nagyon rosszul lett. Eleinte csak hányingerre panaszkodott, azt gondoltuk, hogy elrontotta a gyomrát a nagy evés-ivásban.…..
zsandar 2010.12.28 15:51:10
En a kommentek 3/4-e korul mar padlot fogtam. Ha nem tetszik a rendszer, akkor szamomra erthetetlen, hogy miert pocskondiaztok, ahelyett hogy reszeve vallnatok, s megprobalnatok belulrol jobba tenni. Nem igaz, hogy egy ember nem szamit! Csak az egyen szamit, es aztan mindenkie osszeadodik.

„Ha mindenki csak egy szal gyertyat gyujt, nagy vilagossag tamad a foldon”.

Szerintem megkereshetnetek a modjat, mellyel segiteni tudnatok a mentoellatas/betegellatas hatekonysaganak noveleset… ]:-)))

Persze fikazni konnyu, de tobbet erne, ha az energiat pl. onkentes munkaval vezetne le, akit illet... Es a mentoszolgalatnal is meg lehetne talalni azon csatornakat, melyeken keresztul el lehetne erni, hogy egy mentoapoloi tanfolyam utan, mentoapolo, kesobb diszpecser legyen, s akkor o vegezhetne, sokkal nagyobb ratermettseggel, es hatekonysaggal ezt a munkat. Eleg lenne 2 hetente 1 nap, mar az is dobna a helyzeten, ha csak 2-300 ember onkentesen vallalna ezt... ];oDDD

Es illenek tisztelni azt (persze nem koztelezo), aki ezt csinalta, nem pedig beszologatni neki, hiszen o mar tett valamit masokert. Hat igen, az emberek teste el es meghal. Ha elhiszed hogy ez az ember, akkor szornyu, hiszen ertelmetlen az elet.
Nehezen kezelem a bunkokat en is (orvosban is, hiszen az inteligencia fokmeroje, nem az iskolai vegzettseg), de probalom oket is elfogadni. Nehez nem azt nezni, hogy hogyan viselkedik, hanem, hogy eleteket ment, probal segiteni. De a gyogyszergyarak penzelik a laborokat, egyetemeket, igy ertheto, hogy sok lelkes fiatal megcsomorlik, mikor radobben, hogy nem gyogyit, hanem gyogyszerugynokoskodik, es annyira bekorlatozzak a lehetosegeit, hogy tobbnyire csak kezelni tud. Nem ismer alternativat, igy ezt csinalja, de mar nem az a fiatal, lelkes idealista, igy soxor lopokroc. Hat, lehet innen is nezni.

En maskeppen szemlelem a vilagot, de sok orvos, nover, gyogyszeresz ismerosom van, s latom rajtuk a fasultsag tuneteit, mikor az elobbiekre rajonnek. Ne oket biraljuk, hanem mi emeljuk fel a se***unk, es szaljunk be ott, ahol tudunk, es segitsunk Nekik. Nem hasznosabb???????
];oDDD