Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imiapo

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Feneketlen Zsebű Polgártársak! Viszonylag hosszú hallgatás után, folytatom a kint tapasztaltak leírását. Miért hallgattam idáig? Nos, időm sem volt túl sok, másrészről értek tudtalanságból vagy rosszindulatból született támadások. Elgondolkodtam: túl gyors a…..
Napsugaras Napsugarat Mindenkinek! Tele van a város szerelemmel, no meg aggódó autósokkal. Itt a tavasz, minden kellemes hozadékával, de a nyár várhatóan nem fog túl sok jót hozni. Valami nóta ugrik be, azt hiszem Zorántól, "ne várd a májust kedvesem" röfrénnel. Szomorúan…..
imiapo 2011.05.03 07:51:25
@vízagy: szia mivel jobb a bontód ha "kondícionálva" van? mit tapasztaltál?
imiapo 2011.05.03 07:51:26
@vízagy: szia mivel jobb a bontód ha "kondícionálva" van? mit tapasztaltál?
 Természetesen nem muszáj általánosítani, mivel MÉG nincsenek ellenvélemények ezért tudok csak negatívokat beszerkeszteni. Remélem lesznek pozitív kommentek is!A bejegyzés egy másik post kommentjeiből lett szerkesztve.Addig is ki mint vet, úgy arat (bár a szar jó táptalaj :)…..
      Nem tudom megállni, hogy még egy kis bejegyzéssel ne járuljak hozzá az igen tisztelt olvasók boldogságához. De mi is az, ami inspirált? Hála Istennek nagy lett a HHO vízbontók kínálata, legalább is bizonyos adás-vétel oldalakon. Ez nem baj, sőt, ha…..
imiapo 2011.04.03 19:50:56
@amper-vadasz: biztos nem értek a pálinka főzéshez, de nem tudom mi köze a desztvíznek a pálinkához?
    Az ünnep alatt volt időm egy kicsit elmélkedni. De min is? Azon, hogy ilyen gyönyörű időben, ahelyett, hogy beültünk volna az autóba és jártuk volna Magyarország gyönyörű tájait, mint vagy húsz évvel ezelőtt tettük, otthon maradtunk, mert szinte teljességgel…..
Víz az üzemanyaghoz! EFIE 2011.03.13 07:10:00
 EFIE.Nagyon sokat rágódtam a dolgon. Végül is nem nagyon jutottam dűlőre magammal. A mai napig is tisztázatlan számomra következő magyarázat. Ezt a részt kiollóztam egy linkből, talán ez lehetne az értetlenségem alapja:"Amikor az elektrolizáló csatlakozik a motorhoz,…..
Kedves Gyerekek!Ma egy olyan messzi földről fogok mesélni Nektek, ahol csupa szép, okos és segítőkész csudalény lakozik. Ezeket a furcsa szerzeteket egy cél vezérli: egy olyan szerkezetet akarnak a drága jó magyaroknak -csak nekik- adni, ami "kivonnya a vízbül a zoxigént",…..
Happy Kitörési, Csendőr és Valentin Napot Mindenkinek!Mostanában egyre többen keresnek azzal, ha 20-40-80-500-10.000 stb. %-os üzemanyag megtakarítást garantálok, ők vevők mindenre. Kérdésemre -nem mintha nem tudnám a választ- honnan vették ezeket a számokat, a válasz: hát…..
imiapo 2011.02.23 04:01:36
@roadless: hát nem is tudom énegy olyanrendszert bépítek ami elég izmos. szeretem a az "Orosz"megoldésokat majd nézek valami oroszosat.
neked amúgy mennyit zabál a géped, az enyém öblít rendesen.
most éppen mérem a fogyasztást. a coolert nyáron tettem bele előtte olyan 6.7 körnékén volt az átlaga.
imiapo 2011.02.23 16:21:22
@roadless: sok sikert. milyen lemezed van?
Adjon az Isten szebb buborékot!Arra a kérdésemre, miszerint mit kéne erőteljesebben boncolgatni, 0 javaslat érkezett.  Sebaj, amint  tapasztalom nem fogyunk ki a témából. Ezt bizonyítja a sok kérdés itt és kedvenc kótya-vetye oldalamon is. Egyikük  a PWM kérdése.Az…..
imiapo 2011.02.11 12:23:34
@patkolttojas:eu igen ezt meg mondtad neki ! nagyon helyeseza grren future nem teljesen korrekt eladó. engem is megkeresett a hülyeségével.
imiapo 2011.02.14 16:12:32
@attikanagy:köszi a segitsége én is olyan 5-ös re gondoltam
Elérkezett a folyt. köv. 3. része. Tehát van mindenünk, ahhoz, hogy összeszereljük száraz cellánkat. Itt szándékosan nem térek ki arra melyik furat hová kerül, mert teljesen egyéni dolog. A 16x16 cm-es lemez ahogy már említettem, jó méretnek bizonyult.Összeszerelés előtt,…..
imiapo 2010.12.28 13:13:14
@kíváncsiskodó: kíváncsian várjuk az árajánlatokat amiket kaptál