Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lc

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kék virágos kábelszolgáltató ismeri a szegény embert még az ág is húzza mondást, és egyszerűen nem akar a magyar néplélek évszázadok alatt leszűrt és kikristályosított tapasztalatával szembemenni - más magyarázatot nehéz találni a rendőrségi papírral alátámasztott…..
Timiék nem várták meg a hamburgerkínálatot sem a Pántlika Bisztróban, mert az egyik pincér hangfegyverrel vette fel a harcot a környékbeli kirakodóvásárral: Sokat olvastunk a Pántlika Bisztró híres burgereiről, így gondoltuk, vasárnap kipróbáljuk. Kb. délután 1 óra körül…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lc 2013.07.24 09:05:53
@Rocko-: Tudom, hogy ezt teszem most is. Éppen elég, amit most kivesznek a zsebemből, nem szeretnék még plusz havi 5000 Ft-ot kidobni a semmire. Ha olyan helyen lenne a munkahelyem, ahova van értelme BKV-val menni, akkor használnám, és nem érdekelne, de így nem tartanám igazságosnak.
Lc 2013.07.24 09:17:36
@Rocko-: Ez is egy nézőpont . . . :)
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
Lc 2013.07.17 13:01:05
@egyhatosmotor: Szerintem nem kellene általánosítani a kresz betartásával kapcsolatosan! Nekem van jogsim, többnyire mostanában kerékpározom (betartva a szabályokat!), és egyszer-kétszer meglepődtem, mikor jobbkezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, és az ezt nem ismerő autós majdnem elütött . . .
Lc 2013.07.17 13:09:35
@akakukk: Én is csak sötétedéskor szoktam felrakni és bekapcsolni, mert ha valahol otthagyom lezárva, akkor nagy valószínűséggel már nem fogom megtalálni rajta, ha mindig rajta van.
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
Hosszú szünet után jelentkezem egy újabb írással, melyben megpróbálom összegyűjteni pár nevesebb drafttal foglalkozó oldal jóslatait az NFL combine előtt. ESPN Insider hozzáféréssel nem rendelkezem, szóval a két talán legnevesebb szaki, Todd McShay and Mel Kiper okfejtéséhez…..
Lc 2013.02.19 11:00:58
Úgy látszik, ez a gyakorlat azóta se változott, hogy a Homár elhagyta a biztonságos sebességű UPC-körzetét. Még mindig előre számlázzák a következő havi díjat, amire akkor sincs magyarázat, ha eddig emiatt senki nem tett feljelentést:Érdekes dologra szeretném felhívni a…..
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
Lc 2011.02.03 14:49:11
Lc 2011.02.03 15:12:26
@vik-king: Megtaláltam én is most a számlán. Először nem néztem olyan részletesen, mert ez volt a cím: A 128 millió forintos villanyszámla. A szövegben is 100wattos izzókról volt szó.
Saját édesapja lett egyik legádázabb ellendrukkere, állítja Király L. Norbi. László állítólag azért korteskedett lakóhelyén, hogy szomszédai ne támogassák az X-Faktorban feltűnt fiát. Rengeteg gyerekkori keserűséget hurcol magába zárva Király L. Norbi. Az énekest, aki…..