Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dino56

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Rágd a szájat, elvtárs! 2006.11.07 19:48:00
Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Dino56 2006.09.25 21:50:01
Polgártársak! (Akinek nem tetszik a megszólítás, ugorgyon mint Pósalaki bácsi).
A Naplóban az volt a közönségkérdés, amit számottevő ajándékkal honoráltak, hogy lépjen e fel a rendőrség keményebben a rendbontókkal szemben vagy nem. Valami 80-90% azt mondta, hogy igen. Idemásolok egy feljelentést, aki akarja olvassa el, gondoljon bele, hogy ő is lehetett volna, és gondolkodjon el a szavazás eredményén.
Más: Végre kiderült a Sváby egy féreg, rendesen beégett a csúsztatásaival és aki figyelte a heti híradásokat az találkozhatott azzal a mondattal többször, hoy a helyszínen volt az egyik kereskedelmi csatorna "sztárműsorvezetője erősen bebambizott állapotban". Ennyit róla.

A feljelentés:

Magyar Köztársaság Országgyűlése Emberi Jogok Bizottsága

Tisztelt Bizottság!

Alulírott Király József, a következő, igen sürgős közérdekű bejelentéssel kívánok élni:
2006. szeptember 21-én fiam, Király Péter (anyja neve: Horváth Edit, született: 1983. IV. 9., egyetemista) az éjjeli órákban több társával együtt az utcán, egészen pontosan a Budapest VII. ker. Dob utcában tartózkodott. A nagy hangzavart hallva, és a hirtelen felbukkanó, teljes harci szerelésben lévő rohamrendőröket meglátva megijedt és társaival együtt beszaladt a Dob u. 71. szám alatti társasház lépcsőházába, amely házban szüleinek lakása van. Egy 8-10 főből álló rendőrcsapat a kaput betörve a fiatalok után szaladt és a fiatalok csoportjából a két utolsót, melyek közül az egyik fiam volt a lépcsőn lerángatták, brutálisan összeverték, fogát kiverték. Fiamat megbilincselve a Kőbánya, Harmat utcai Rendőrkapitányságára szállították. Fiam az utolsó alkalommal, hogy telefonálni tudott, annyit tudott csak mondani, agyonvertek, kiverték a fogamat, mit csináljak.
Az eseményt, a két fiatal brutális megverését valaki videóra vette. A videó a
www.index.hu honlapról, pontosabban a index.hu/politika/belfold/2006/elkurtuk/videok/ helyről letölthető. Látható a videón, amint fiamat rendőrök fogják köze, egy másik rendőr pedig ököllel arcába vág. Ugyancsak látható, hogy a Gábor keresztnevű másik fiatalember fejét a rendőrök a falba (fém reklámtábla) verik.
A rendőrségen fiamat a mai nap avval vádolták, hogy "a Dob utcában a gyülekezési jog szabályait megszegve ellenállást tanúsított, kővel dobálta meg az intézkedő rendőröket".
A vádak képtelenségét több tanú egybehangzó vallomása tanúsítja. Fiam rámutatott például rendőrségen tett tanúvallomásában arra, hogy a Dob utcában nincs is kő, lévén az utca aszfaltozott, nála semmiféle erre mutató tárgyat (követ) nem találtak.
Szeretném leszögezni, mind jómagam, mind fiam, elítélünk bármiféle hatóság elleni erőszakos fellépést.
Jelen eseményt, az utcán tartózkodók és a házba bemenekülők brutális elverését semmi nem indokolja, a tett ellenkezik az európai normákkal, és a büntetőtörvénykönyv vonatkozó paragrafusaiba ütközik.
Mivel időközben a rendőrök is szembesültek avval a ténnyel, hogy szégyenletes tettükről videofelvétel készült, alapos az aggodalmunk, hogy saját cselekedeteikre ürügyet keresve fiamat hazug vádakkal illetik, ezeket hazug tanúvallomásokkal fogják alátámasztani, melyek azt célozzák, hogy az egyik rendőr hamis tanúvallomása igazolja a másik rendőr semmilyen körülmények közt nem igazolható tettét.
Kérem a tisztelt Bizottságot, kiemelt figyelemmel kísérje az ügyet, és az eljárás során szigorúan ragaszkodjon a jogszerűség és a jogállamiság követelményeihez.
Kósza hírekből arról szereztünk tudomást, hogy a környékben egy rendőrt inzultáltak és a csapat rohamrendőr ezt torolta meg az éppen az utcán tartózkodó vétlen személyeken.
Az eseményről az Önöknek írt beadvánnyal párhuzamosan tájékoztatjuk az Amnesty International budapesti irodáját, az Origo hírportált, valamint a Magyar Nemzet és a Vasárnapi Blikk c. újságokat.
Beadványunkhoz mellékeljük fiam első kihallgatási jegyzőkönyvét, az orvosi látleleteket, valamint néhány kockát az említett videóból.

Bejelentő adatai: Király József, lakcím: 6726 Szeged, Petrozsényi u. 35. telefon: 06-30-9533-215, envikon@tvnetwork.hu
Intézkedésüket várva, tisztelettel:
Budapest, 2006.09.22.
Látták azt a dokumentumfilmet, amelyikben Hermann Göring a libanoni romok mellett sétálva ítéli el az izraeli agressziót? És azt, amelyikben Sztálin könnyezve beszél a holokauszt tragédiájáról? Ugye, nem? Bezzeg a Naplóban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke…..
Dino56 2006.09.06 20:11:20
Beleolvasgatva a hozzászólásokba azt látom, hogy a hazafias öntudat mint olyan automatikusan szitokszó, ami gyökér retardált szélsőséges agresszív embereket jelent, míg a Budapest parádén való részvétel kívánatos helyes, a drogozás bocsánatos bűn, és a nemzeti relikviák viselése, használata csak egy bizonyos kör által megállapított időben kívánatos. Nos ezeknek a megmondóknak üzenném: Amennyiben Magyarország tényleg demokratikus berendezkedésű országnak tartja magát akkor itt helye van minden törvényesen működő dolognak, véleménynek egyesületnek. Ami törvénytelen azt tiltsa meg az erre illetékes hatóság, ami pedig nem tartozik a törvények tiltotta dolgok közé az igenis legitim, és senki nem illetheti demokrácia ellenesnek és szélsőségesnek. A zámolyi üggyel kapcsolatban vázlatosan: a részt vevő romák meggyilkoltak egy embert (illetve tudomásuk volt a gyilkosság tényéről), indifferens az etnikai hovatartozása, majd rasszista üldöztetést kiabálva Strassburgba menekültek. Találtak támogatókat akik telesikoltozták a médiát, hogy etnikai okokból menekültek el ezek az emberek. Majd mikor kiderült, köztörvényes bűnről van szó akkor a sikoltozók elfelejtettek elnézést kérni a jajongásért. Említhetném Tasnádi Péter barátunkat, aki az első bebörtönzésekor ugyanezeket a sikongatókat kapta segítségül. Mostanra kiderült, hogy bizony súlyos bűnök terhelik a lelkét, de a sikongatók elfelejtették azt mondani: Bocs tévedtünk. Az ilyen mentalitású emberek akarják meghatározni, ki mikor hordjon nemzeti jelképeket, ezek az emberek fogják megmondani mi a helyes és mi a nem. Ha tévednek akkor még arra sem telik, hogy elnézést kérjenek? Kivéve Gazsit, aki szegény Patai Józsika védelmére kelt, míg ki nem derült, hogy szó sincs etnikai indíttatásu támadásról vele szemben. Ezek az emberek határozzák meg ki a szélsőséges? Nincs egy tükrük amibe belenéznének. Lenáciznak gondolkodás nélkül bárkit aki másképp gondolkodik. A Vér és Becsületet feloszlatták ha jól tudom. Ez a törvény. A HVIM et is fel fogják ha indokolt lesz. Semmivel nem szélsőségesebb szervezet, mint az SZDSZ Új Generációja akinek tagja egy polgárt ki szeretett volna tiltani a kerületéből, mert az szerinte egy törvényesen működő párt támogatását is élvezi, meg mert az az ő kerületük. Ki a szélsőséges kérem. Az nem, aki meg akarja határozni hova mehetek és hova nem? Az nem, aki megmondja ki támogathat és ki nem? Hol élünk kérem? Milyen világ ez? Egyenlők vannak és egyenlőbbek? Aki egyenlő az szélsőséges, aki egyenlőbb az meg a tenyerünkből ehet?