Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyafkamacska

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az édességek után talán a köret az az ételfajta, amiket rendszerint elhagyunk akkor, amikor diétázni és fogyni akarunk. Diétás köretek azonban léteznek és hatalmas tévhitek állnak a krumpli, tészta és rizs mögött, amiket állandóan negatív színben tüntetik fel őket. Nem mondom vannak kevésbé jó…..
A statisztikai adatok alapján egyre több elhízott és kórosan elhízott ember él közöttünk. Sokak számára észrevétlenül kúsznak fel a kilók, mások betegségük miatt nem képesek a hízást megállítani, megint mások a szülés után megmaradt túlsúllyal küzdenek. Amikor azt…..
Zoltán valószínűleg túlreagálta a dolgot, amikor a felesége táskájába néztek az Aldiban, viszont cserébe kiderült, hogy már ott is rutineljárásnak számít, hogy a pénztárosok munkáját ellenőrizzék: Budapesten az Budapest, XIX, kerület, Üllői út 208. sz. alatt pár…..
Azt szokták mondani, hogy csak kérni kell, és megadatik. A napokban jutott tudomásomra, hogy amit szilveszterkor kívántam erre az évre, az talán megvalósul. Az elmúlt közel egy év alatt, amióta a Macskapcsolat blogol - sajnos - nagyon sok szomorú cicasorssal találkoztam, és…..
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
Szerető gazdára talált az utolsó megmentett, árva kolontári cica. First Lady már nagyon megérdemelt egy szerető otthont; ő egyike a szerencsés túlélő, de sokat szenvedett állatoknak, akiknek - gazdáikkal együtt - nagyon nehéz lesz feldolgozni a történteket. A Macskavilág…..
Nyafkamacska 2011.04.16 11:44:45
Cicanapló Doboz-lak 2010.08.13 08:00:00
A macskák készülnek arra az eshetőségre, hogy ha kiraknánk őket - vagy önszántukból megszöknének -, és hajléktalanná válnának. Ezért a pihe-puha párnák mellett szoktatják magukat ahhoz is, hogy milyen lesz kartonpapíron, kartondobozon aludni. A nemrég vásárolt magnó doboza…..
Cicanapló Macska, egér, harc 2010.07.28 10:55:00
Rendkívüli pillanat érkezett el a macsekok életében: elfogyott az utolsó tíz kilós gyerekmacska-táp, úgyhogy a mai naptól ünnepélyesen felnőttnek nyilváníttattak mind a ketten, és már egytől tíz éves korig, ivartalanított cicáknak való tápot esznek. Az átállás nem…..
"Tudom, hogy erre még nem volt példa a cukiság történetében (legalábbis én nem emlékszem rá), de bátorkodom továbbítani nektek egy kétségbeesett hölgy társkereső hirdetését, akinek a kijelölt vőlegényét sajnos megmérgezték" - írta nekünk Petra. "Pötty…..
Nyafkamacska 2010.06.18 23:50:13
@Ormótlan: Nem a gazdát, ő hitt a szakembernek. Az orvost, aki et a "jó" tanácsot adta neki.
Az oldal felelősségével egyetértek.
Nyafkamacska 2010.06.17 14:08:21
@Bélus22222: Sőt! Azt is miskároljuk!
Nyafkamacska 2010.06.17 18:15:48
@Dr. Körömlakk ®: Minden macska fajmacska, akinek mindkét szülője macska :-)
És minden macska gyönyörű és okos :-)
Cicanapló Ó, Mr. Darcy! 2010.02.11 07:25:00
Naoko imádja Mr. Darcyt. Tudom, ki nincs így ezzel? Így aztán, amikor a minap a Büszkeség és balitéletet néztem, ott ült, nehogy egy perces it elmulasszon. És amikor úgy látta, hogy Lizzy nem Mr. Darcyval beszélget, nagyon felháborodott. Gyorsan közelebb ment, hogy ellenőrizze, amit…..
Macskapcsolat Kelj már föl! 2010.01.24 06:11:00
Egy gazdi egész éjszakás kalandja után úgy gondolta hogy animációs film formájában közkincsé teszi macskája folyamatos zaklatását, miközben ő aludt... volna.Szokták ilyenkor írni, mondani, hogy ha valaki önmagára vagy családtagjára ismer, az a véletlen műve, a film szereplői…..
Ha már leves, akkor ilyet, illetve ilyen jellegűt főzök a leggyakrabban. Annak ellenére, hogy mindig hasonló, mégis mindig más, attól függően, hogy milyen zöldségből készül. A nálunk használatos elnevezéséről már elmélkedtem, egyet kifelejtettem, ismerek olyat, aki az ilyesmit…..
KREATIV Foltika :( 2009.04.03 08:53:00
Sajnos Foltoskánk nincs jó bőrben. Addig vártam hogy megszülessenek a babacicák míg gyanús lett hogy a szokásos 2 hónap helyett már 2 héttel "túlléptük" az időt. Csak nem akart Foltika bújóhelyet keresni és megszülni. Igy hát elvittem az állatorvoshoz - mint felelős…..
Nyafkamacska 2009.04.03 13:20:01
@Laurendilla: A FIP-pel az is a baj, hogy nagyon keveset tudnak róla. És azon a kevésen is vitáznak az orvosok. Az egyetlen dolog, amiben egyetértenek, hogy keveset tudnak róla :-(
Ha látod, hogy újra feltelik a hasa, el kell gondolkodni az elaltatásán. Egy idő után szenved a macska. És bizonytalan a mozgása, nem igazán tudja felmérni a környezetét. Ha ilyen állapotban bekóvályog egy kutyás udvarba ...
Tudom, hogy rettenetes egy ilyen döntést meghozni. Volt benne részem :-( De ha szereted őt, megkíméled a felesleges szenvedéstől. Valószínűleg csak napjaitok vannak együtt :-(((((
KREATIV A tettenérés 2009.03.24 10:38:00
Nem is gondolná az ember, hogy kedvenc kis házziállata mit csinál az éj leple alatt. Nos, van aki a párnák között hentereg - ahol persze tilos lenne. Van aki szanaszét hagyja a játékait, hogy a gazdi hasra essen bennük amikor reggel a fürdőszoba felé tart, és vaaaan a mi kis drága…..
KREATIV Mindennapi kenyerünk 2009.03.16 10:24:00
Végre kiderült, hogy mitől is jöttek elő rajtam az apró pici kiütések és hogy mitől viszketett mind, minha csalánnal vertek volna naphosszat. Többszöri nekifutással ugyan, több orvos és több vélemény után a budai allergiaközpontban adták meg a végső választ. Lisztérzékeny…..
Két napja találkoztam egy pofonegyszerű techinkával amivel nagyon látványos díszt készíthetünk papírból. Nem is kell hozzá más mint 6-8 db A/4-es lap (lehet szines is és akkor még látványosabb lesz a dísz) ragasztó vagy tűzőgép - ez utóbbival sokkal gyorsabb és egyszerűbb,…..