Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ochrasy

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úton magam felé 2014.08.06 00:04:41
Éééés ma Die Antwoordra is eljutottam...oh yeah...hozták a formájukat :) ..
Úton magam felé 2014.07.29 21:43:40
Az eheti sláger egy új Lykke Li dal... elég mainstream, tudom, lehetnék egyedibb is, de megszerettem ezt a dalt, na. Egyébként ezen a blogon is kiválóan látszik, mi az én legnagyobb hibám: elkezdek valamit nagy lelkesedéssel, majd ugyanolyan hirtelen elhatározás által, mint ahogy…..
Úton magam felé újra itt 2014.07.20 21:48:08
Múltkor micsoda vacsit sikerült készítenem: fűszervajjal sült pisztráng, cukkinikrémleves sajttal és még 1 kis padlizsánkrém...Mennyei volt...;) De van még mit tanulnom a konyhaművészet terén. A bal lábam sajnos nincs olyan jól..Ma csak egy kicsit bicikliztem, mégis olyan volt,…..
"Oh, I hoped that you were somebodySomeone I could countTo pull me to my feet againWhen I was in doubt..." ..
Úton magam felé White lies 2014.07.08 23:49:09
Néhányszor az életben, én a naiv kislány, szembesültem hazugságokkal, és voltak köztük bizony olyanok, amelyek a white lies fogalmán bőven túlterjedtek. Egy nagy, nagyon nagy, vagy inkább végtelenül sok kicsiből összeálló évekig tartó hazugság volt a legfájdalmasabb, mert az…..
Úton magam felé Kék hétfő 2014.07.08 00:03:55
Ezt tényleg csak azért, mert hétfő van, amúgy nem ma nem hallgattam volna meg. Ma pont nem. Sütök. Juhúúú. Cukkinis- diós kevertet és tökmaglisztes- diós kenyeret. Mondom én, hogy receptblog lesz...Mivel ma mindenbe diót tettem, diót kellett szereznem. A kamrába bezsákolt diót…..
Úton magam felé A második nap 2014.07.07 00:06:21
A mai nap gondolkodós- nyugis-passzívra sikerült. Eldobnám ezt a fránya számítógépet, és mennék "élni", de állást kell keresnem. Azt meg csak interneten lehet, hogy a fene vinné el, és egyébként is az évek során én is a szájbertér hű kis rabszolgája lettem. De ha össze…..
Hát ezt a blogot most elég öncélúan indítom.. Ez egy útkereső blog, amit azért vezetek, hogy lássam, hogy haladok-e és ha igen milyen sebességgel az én kis utacskámon. Ja igen, de először meg kell találnom. És miért publikálom? Hát lehet, hogy van még lény e Földön, aki…..
Úton magam felé What now? 2014.07.06 00:45:49
"I am dead because I lack desire, I lack desire because I think I possess. I think I possess because I do not try to give. In trying to give, you see that you have nothing; Seeing that you have nothing, you try to give of yourself; Trying to give of yourself, you see that you are…..
 Elég heves vitát váltott ki a családomban ez a forgó lány. :-) Ki így ki úgy látta és mindenki mereven ragaszkodott a véleményéhez egészen addig amíg egy kis koncentrálással belátta az ellenkezőjét... Pillants a pörgő lányra! Merre forog? Az óramutató járásának…..