Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbm4

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap 17:15-kor: II. Derby Koktél Ceremónia Egy éve alakult meg a "Magyar Derby Koktél Bizottság" azzal a nyilvánvaló célkitűzéssel, hogy a hazai galopp versenyzés csúcseseményén a rajongók hangulatát valami különleges nedű is fokozni tudja.A pillanatok alatt…..
hbm4 2011.06.30 19:30:02
@MISKY KÁROLY: Kedves Misky Úr!

Igazán megtisztelő a felkérés, de egyelőre nem élnék a lehetőséggel. Ha majd úgy érzem, hogy van olyan téma, amiben hosszabb lélegzetvételben tudnék publikálni és az pozitív hangvételű lenne, akkor jelentkezem.
Addig is ajánlom szíves figyelmébe az abrakmester.hu-n a Heti Telivérben tavaly szeptemberben megjelentetett gigászi hosszúságú :) élménybeszámolómat egy napajedlai látogatásról.

Üdvözlettel: hbm4
Távoszlop Diplomáciai immunitás 2011.06.04 22:28:00
Farkasházy Tivadart lehet szeretni, nem szeretni, ezt mindenki döntse el maga. Van akit lenyűgöz műveltsége, van aki csak az okoskodó újságírót látja benne, aki folyton lexikális tudását csillogtatja.   Farkasházy úrra jó ideje ráragasztották a „magyar lóversenyzés…..
Múlt szerdán Csapkovits Tamás galopp-versenytitkár előzetes egyeztetésen fogadta a Magyarországi Angol Telivér Futtatók Egyesületének (MAFE) képviselőit. A Kincsem Parkban megtartott találkozón a tulajdonosi egyesület részéről Nagy István, Mikóczy Zoltán és Horváth Zalán…..