Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őszi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
őszi 2010.12.28 05:13:06
@gucimaci123: Szia ebben tökéletesen igazad van.