Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlioness

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Akik rendszeresen olvassák az írásaimat, vagy figyelemmel kísérik tevékenységemet a facebook-on, láthatják, hogy időnként azzal „zaklatom” őket, hogy tetszésnyilvánításukat mások számára hozzáférhetően is tegyék közzé. Például olyan nagy fizikai…..
 Mesék, szólások, mondá(so)k – avagy minden, amit eddig nem láttunkÍgy a mini sorozat vége felé közeledve megállapíthatjuk, hogy az élet minden területén tudunk olyan példákat hozni, amelyek összefüggésbe hozhatók a nézőkénkkel. Sőt nem csak a valódi életünk,…..
Egy ilyen filmre hajlamosak vagyunk előítéletekkel beülni. Bár a drámai történetek mindennaposak, – akár a mozit, akár a hétköznapokat szemléljük – mégsem akarjuk annak látni. Persze hogy mindenki jobban szereti a könnyedséget, a vidámságot, de az élet mégsem egy…..
  Jó régen volt már, de még emlékszem, hogy engem is beneveztek anno egy iskolai szavalóversenyre. Annak ellenére emlékszem, hogy nem tudtam elmenni, mert megbetegedtem. Bevallom, – így utólag könnyen tehetem – még örültem is neki. Nyilvánvalóan nem a betegségnek,…..
 Szeretet. Lehet ez esetlegesen fegyver? Nem lehetetlen, persze ezen elemek elvben ellenkeznek. De ne feledd, ez sem keveredhet ellenszenves „kezekbe”. Fejedben kell rendet tenned, ezzel kezelheted „felfegyverkezett” lelkedet. Keress meg EMBEREKET! Emlegess fel tetteket,…..
  /Harry Potter és a halál ereklyéi/ Adott volt egy (szinte) tökéletes alapmű. Benne elgondolt alaptörténettel, megtervezett terjedelemmel, sőt egy előre (talán nem) látható végkifejlettel. (Majdnem) sikerült elrontani egy filmsorozattal. Bááááár még nincs vége. Ne…..
„Csúcs” találkozó (A szavannák királynőjének, a pampák királya ajánlásával) Aki eljutott idáig, jól bírta, sőt benne van a pakliban, hogy megélheti még a beteljesülést is. Aki meg még (időben) kiszállt, mondjuk, hogy egy jót (szellemi) pettingezett. Csak nehogy benne maradjon valami. Még…..