Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wino5

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
wino5 2011.02.04 12:25:14
@salomehastánc: én is!!! bár még nézzük :D
wino5 2011.02.04 12:30:54
@Atuska: akkor te is a cigánysorról vagy????
wino5 2011.02.04 12:45:57
@Atuska: de akkor vki miért szól hozzá vmi olyanhoz, amiről fogalma sincs???
Természetesen nem marad majd el a beígért téma (Mit tartalmazhatnak a szereplőkkel kötött szerződések?), de mivel a kommentekben felvetődött, hogy a játékosok mennyire tudatosan cselekszenek vagy – ellenkezőleg – megnyilvánulásukat mennyire a tudatalatti…..
„A Való Világ 4 szereplői színészek, a műsor megrendezett”. „Olivér beépített ember.” „Az sms-szavazatokat technikailag manipulálják”. „A riportszobában kivetetik az elemeket a portokból, tehát eltitkolnak valamit a nézők elől.” Ilyen…..
wino5 2010.12.30 18:01:18
@Tölgyessy D. Péter: igen, és a comment.com-os cikk linkje nekem is hiányzott az sms szavazók társadalmi összetétele kapcsán. Nem kekeckedés miatt, csak hogy ugye a lehető legtökéletesebb legyen a blog és a cikk :D
Bennünk egy olyan kérdés merült fel, miszerint fodrász, műkörmös jár be hozzájuk? Mert a mostani szépségszalonos látogatáson kívül nem hiszem hogy mennének majd minden hónapban, és van 1-2 lány akinek műkörbe van, festve van a haja. Kedves Péter, jól gondolom, bejár hozzájuk a szakember?
wino5 2010.12.30 18:23:46
@Magnat: igen, igen, ezek nagyon idegesítő dolgok...:S
wino5 2010.12.31 11:58:34
@Tölgyessy D. Péter: oké, bocsi, sorry :) de engem akkor is érdekel, hogy mi van ha lenő a műkörmük :)))) a ruháknál egyértelmű, hiszen minden műsor végén ott van a reklám, hogy ki öltözteti a műsörvezetőt és kik öltöztetik a villalakókat.
A következő két napban ezzel a két témával kapcsolatban írok majd bejegyzést:- Jerzy és Gigi odakint is egy pár lesz?- Mit tartalmazhatnak a szereplőkkel kötött szerződések? ..
Nem okozott meglepetést Olivér. Ahogy számítani lehetett rá, voltaképpen végig Laci és Kristóf között hezitált, végül Kristófot választotta párbajtársnak.Meglátásom szerint Olivér továbbra is túl erős ellenfélnek tartja Lacit, így a könnyebb utat választotta. Legbelül…..
wino5 2010.12.30 18:11:03
@Syztem: szerintem Tölgyessy Úr elemzéseit nem úgy kell érteni! Szerintem ő pont a tudatalatti elemzi... persze javítson ki ő, ha nem így van. Én így értelmezem a blogot. És pont ez a jó, hogy a villa lakók ösztönösen cselekednek azt, amit, és mi itt egy mögöttes elemzést kapunk!
wino5 2010.12.30 18:12:42
@Olmen: Érdekes dolog ugye az is, hogy vannak bizonyos körök, ahol tulajdonképpen ciki nézni egy ilyen valóságshow-t, de hála istennek, talán ennek a blognak köszönhetően, hamarosan ebben a körben nézve sem lesz ciki a való világ :P
A "szürke karakterű" játékosokkal (Zsófi, Ildi, Kristóf, Gina) ellentétben Éváról és Olivérről mondható el leginkább, hogy a Villán kívül (is) meglehetősen megosztó személyiségek. Egyszerűbben fogalmazva két táborra oszthatók a nézők: akik utálják Évát vagy…..
wino5 2010.12.28 17:31:44
@envagyokenmagam: a házastársak beszavazóshowján én is azt hittem, hogy Nono és Stone fog bemenni a villába és soha nem gondoltam volna h Gina és Kristóf! a blogíró erre vonatkozóan már írt egy megjegyzést, miszerint az RTL klub vágásokkal, szerkesztéssel manipulálj az sms szavazókat (és nézőket), ha jól gondolom...
A mai kiválasztás tanulsága, hogy Éva lenne ismét a kiválasztott - ha nem élvezne védettséget. De - ahogy a prognózisomban jeleztem - Olivér lett a kiválasztott, aki meggyőződésem szerint Lacit fogja majd párbajozni hívni. Ha nem Lacit, akkor a kevésbé erős ellenfélnek tartott…..