Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varkerti

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vác, Deákvár, Bauer M. u. vízgyűjtő - A KÖRNYÉKBELIEK TILTAKOZNAK AZELLEN, HOGY A KÖRNYÉKEN AZ EGYETLEN ZÖLDTERÜLETET BEÉPÍTSÉK, AMELY kÖZÖSSÉGI TÉRKÉNT SZOLGÁL. HOGY MILYEN TILTAKOZÓLEVELEKET KÜLDTEK ÉS MILYEN ÉLET FOLYIK A VÍZGYŰJTŐBEN, LÁSD LENT. KÉRJÜK AZ ÖNKORMÁNYZATOT, HOGY VÁLASSZON MÁSIK…..
Na hát kezdjük azzal, hogy én erről a kis szupercsodáról teljesen megfeledkeztem. A szovjet rajzfilmgyártás gyöngyszeme, mely bearanyozta gyerekkorom hétvégéit. Aztán, a comment.com-nak hála - valljuk be férfiasan - felidéződött a régi remekmű, és hugyoztam, kakiltam be, amint…..
varkerti 2015.05.10 16:46:53
váci témák váci játszóterek 2014.09.19 15:39:02
ÚJ Hírek - 2017.07.07. Szeretném megköszönni Vác város önkormányzatának, hogy már egy ideje szépen felújította a Deákvári főtér játszóterét és építettek egy szépet a lepusztult helyett a Duna-parti sétányon is. Így már szebb és biztonságosabb környezetben játszhatnak a gyermekek. Új a csúszda,…..
Beültünk ma öten ebédelni az Öreg Morgó Étterembe. A hely Kismaros után, Királyrét felé található. Kb 15 perces várakozás alatt 2 pincér ment el mellettünk, egyik sem köszönt, egyik sem kért egy kis türelmet, mintha nem is léteztünk volna. Bent gyűltek az emberek, gondolom…..