Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torgyán Józsi bácsi

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa Lajos az új szuperszámítógép segítségével online pókeren fialtatja a debreceni önkormányzat pénzét. Az mostanáig eltitkolt szerencsejáték rövid idő alatt óriási hasznot hozott a városnak. A szuperszámítógép olyan gyors, hogy a felütéseket 1 perccel hamarabb mutatja…..
Gyurcsány Ferenccel foglalkozni bármilyen nyilvános felületen különös művelet. De facto vezető tisztséggel lényegében nem rendelkezik, egyszerű szocialista országgyűlési képviselő. Vele riogatni, a korszakára emlékeztetni a jobboldalnak továbbra is, egy évvel a választások…..
Azt adom! Sosem lesz csaja! 2011.03.28 06:00:00
 ..
Torgyán Józsi bácsi 2011.04.07 20:58:14
Bár Debrecen új stadionjának még az építéséhez sem láttak hozzá, Kósa Lajos polgármester máris szerződtette kedvenc zenekarát a megnyitó ünnepsége. A Tankcsapda nem örül. (képünkön: A fiatal Kósa Lajos élete első metalkoncertjén. Már akkor sem lehetett visszatartani az…..
Torgyán Józsi bácsi 2011.04.06 15:06:25
A Ferihegy 1 pedig Mága Zoltán nevét veheti fel, szivárgott ki kormánykörökből. A fogaskerekű végállomását egyelőre összevonják a budaörsi reptérrel, mert nem volt névötlet. Későn eszmélt rá a kormány, hogy csak a 2-es terminál kapott új nevet, így az utolsó…..
Egy olvasónk, láthatóan szorgos szoci villámtüntető, megosztotta velünk tapasztalatait a Szentkirályi utcai flash mobokról. Íme:  A villámtüntetés (flash mob) kiváló, gyorsreagálású módszer. A múltkor Lázár János lekezelő mondatai, most pedig a hétfői produkciója,…..
Torgyán Józsi bácsi 2011.03.31 13:37:05
Újabb képet kaptunk Orbán Viktortól. A megtorló miniszterelnöknek ismét a zsebébe kellett nyúlnia néhány pofonért. A keménykedésre azért volt szükség, mert pártja európai parlamenti képviselője, Deutsch Tamás nem keresztény konzervatív politikushoz méltóan használta a…..
Hihetetlen hogy mennyire nem foglalkoznak az igazi magyar emberekkel,a  parasztokkal!Nincs értük se tüntetés,se kormányrendelet.SEMMI!De nehogy azt higgyék hogy feladjuk.Nem,mi soha nem adjuk fel.Bármi legyen is győzni fogunk ezt megígérhetem!..
Torgyán Józsi bácsi 2011.03.29 19:24:27
Magyarország fordulóponthoz érkezett!A parasztoknak itt a lehetőségük kitőrni!Most majd megmutatjuk hogy Magyarország a MAGYAR PARASZTOK-é és nem másé!..
Pár percben a véleményem:  ..
Torgyán Józsi bácsi 2011.01.24 18:06:18
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
Hu!Tudom sokáig nem írtam de megint,valami piti ügy miatt,letartóztattak.Most komolyan volt ember aki valaha is hitte hogy bűnös vagyok valamiben?Persze,a libsi csőcselék alhitette az emberekkel hogy én vagyok a bűnös.Pedig nem!Én a parasztokat,az igazi magyarokat szolgáltam és…..
Megfogadtam Orbán tanácsát: vittem magammal még egy embert :-) Ugyanis ezúttal az életem párja is velem tartott. Más is így tehetett, mert egyáltalán nem lehetett jelentéktelennek minősíteni a Kossuth téren összegyűlt tömeget: a rendőrség becslése szerit kb. tízezren voltunk,…..
Torgyán Józsi bácsi 2011.01.15 19:37:31
NEM!-kiáltunk föl.NEM ÉS NEM!NEM HAGYJUK HOGY HÁTTÉRBE SZORITSÁK AZ IGAZI MAGYARSÁGOT,A PARASZTSÁGOT!NEM HAGYJUK!SOHA!NEM!..
Nem értem hogy mért van az hogy egyik oldalon,blogon,videóban,játékban sem emmelik ki a parasztokat!Hi ők a társadalom legfontosabb része!Ma csak enyit írok mert rám jött a szapora.....
Azt hittem ezt az abszurdumot végleg elvetették, de tessék...  Lehetnek blogok, amiket regisztrálni kellBár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a…..
Mért van az hogy a mostani kormány nem törődik a parasztokkal?Elmondjam?Mert nem érdekli őket az IGAZI emberek az igazi magyarok a parasztok.Remélem most már rajtuk is segítenek!Persze egyszerűbb lenne ha ÉN lennék a köztársasági elnök!..
Hiszen okosabb,szebb,kívánatosabb,jobb vagyok a mostaninál,Shit Pálnál(de az igaz hogy ő nagyobb paraszt.Legalábbis ezt hiszi de majd ÉN megmutatom!)A kisgazdák eltüntek?-Igen!Visszatérnek?-Nem!De ÉN igen!ÉN a parasztokért,az igazi magyar emberekért kűzdök!Én vagyok a legnagyobb…..
Gyerünk kisgazdák előre!Mert ugye az hogy valóban igazából tényleg ugyan de bizony ám lehet más vagy nem is történhet mekkora ténylegesen!Erre vagy arra?Nem baj ha valaki nem olvassa végig úgy is csak hülyeségeket írok mint mindig.Mit vet a kövér paraszt?-Jó nagy…..
Mi a nagy Szent Istváni ország parasztjai már az interneten is itt vagyunk!Reszkessetek!..