Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FekaBa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Röhej 2011.08.02 13:30:00
Scott Anyó küldte az alábbiakat a rohej.hu-ról, ahol néha-néha elfelejtik autentikációhoz kötni az adminisztrátori funkciókat: A regisztrált felhasználók jól teszik, ha nem használják az itteni jelszavukat máshol!Természetesen még a múlt héten megpróbáltam jelezni a…..
Szerintem kezdjük a posztot egy kis alapozással, abból még sosem volt baj. Az iPhone 3G, a 3GS és a 4 is ugyanazt a mobilhálózatot használja, a harmadik generációs net 21 megabites sávszélességet tesz lehetővé, amit Magyarországon a T-Mobile és a Vodafone hálózatában csíphetünk…..
A finn fogyasztóvédelem szerint a finn iPhone-vásárlóknak vissza kellene adni a pénzüket, mert a telefonok nem működnek nulla fok alatt.Talán túl sok információ ez egyszerre, az iróniadetektor is kiakadt, vegyük sorban. Az YLE finn hírszolgálat szerint az ország iPhone-t vásárló…..
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Az AirPlay körüli érdeklődés, és az újító (általában jailbreak-elt) megoldások sokasága futurisztikus, már-már meseszerű érzetet kelt az emberben: mintha az Apple egy open szabványt adott volna ki, amiből most nekiállnak volna összekalapálni egy palotát a fejlesztők.Az Apple…..