Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vic83

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
Vic83 2007.08.25 09:47:37
Háát nézem itt rengeteg hozzászólásotok nagy része (tisztelet a kivételnek) a nagy magyar valóságot tükrözi. De hogy K. Linda szavaival éljek: "magyarok vagyunk vagy nem? " Már a vérünkben van ez a stílus.

Az elején írta vki, hogy a cég vmi "sufnibiztosító?" Neki üzenem, hogy nézzen utána:
www.aviva.com ha nem tud angolul akkor a magyar siteon.

Annak aki csak egy kicsit is érdeklődik a pénzügyi élet iránt ajánlom a www.penzcentrum.hu oldalt. Na ott vannak olyan cikkek ami idevág. Például elég érdekes, hogy míg egy magyar fiatal temeti be magát hitelekkel, addig Angliában de pl hogy ne érje szó a ház elejét ez Lengyelországban is így van egy fiatal átlag 25 éves korban köt életbiztosítást gondoskodva ezzel arról, hogy ne kenyér meg víz jusson neki nyugdíjas korában, illetve ha meghal közben a hozzátartozói rendezni tudják a hiteleit és "csak" lelki tragédia legyen nem pedig pénzügyi is.

Mérhetetlen szkepticizmus és TIPIKUS MAGYAR FELELŐTLENSÉG ez jut eszembe a kommentek nagy részét olvasva.

nyekk: nem értem miért kell AranyPisti-t firkálni. Van egy munkája, amit valószinüleg elvégez becsületesen, segít másokon, akik Veled ellentétben hisznek a FELELŐSSÉG-ben és a GONDOSKODÁSban. Azért mert Te nem, nem kell támadj másokat.