Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aksorip

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagy multi soproni munkahelyén dolgoztam 2010. dec 24 ig azért írom múlt időben mert munkáltatói felmondással megszüntették. Az ok egyszerű "... Ön a munkavégzése helyén munkahelyi vezetőivel és munkatársaival szemben rendszeresen olyan magatartást tanúsított, amely…..
Aksorip 2010.12.27 13:17:20
A munkahelyi terrornak sokféle arca van!
Sajnos ma Magyarországon nincs olyan hely, ahol védelmet, megértést vagy segítséget találna az, aki áldozatául esik ilyen szörnyű cselekménynek! A munkáltatót még a törvény is védi, ha kiejted a nevét, már büntetésre számíthatsz, mert megsérted a személyiség jogaikat, mert nekik az is van. Ellenben a sértettel, akinek, marad a sértett önérzete, az eltiport becsülete, a megromlott egészsége, és még sorolhatnám. Magamról annyit, hogy 49 éves vagyok, diplomával, több szakmával is rendelkezem. Mindig becsülettel éltem az életem és neveltem a gyermekem. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem számít, hogy éltél addig, ha áldozatul esel néhány gátlástalan, embernek inkább nem nevezhető, mai kor szerint kinevelt mintapéldánynak. Akik ellentétben veled egyáltalán nem élnek erkölcsös életet, sőt mások erejét, vérét szívva gazdagszanak, ezzel nyerve előjogot mások eltiporására. Segítségük is van ebben, mert ezeket a szörnyűségeket nem egyedül követik el, ügyvédek, pszichológusok profi hada elemzi személyiségedet a nagyobb hatás elérése érdekében. Nyolc évig nyeltem szenvedtem tőlük, mire rászántam magam, hogy továbblépjek. Sajnos addigra egy súlyos betegség áldozata lettem. Most a hajamra kenhetem a diplomámat, mert a seggem kitörlésére sem lehet használni „keménypapír”. Higgyék el ez nem vicces!! Esély sincs arra, hogy jogorvoslatot kapjak, mert semmit nem tudok bizonyítani. Ha van is jóindulatú munkatárs, soha nem jön el tanúskodni, mert ő is fél, hogy vele is megtörténhet. Most munkát keresek, mert így vagy úgy, meg kell éljek, el kell tartanom a családomat. Ui: Ne reménykedj, mindegy milyen területen dolgozol! „a s.-szakmában mint alkalmazott lettem áldozat”
Aksorip 2010.12.27 13:22:20
@az igazi Sipi: El tudok bármit képzelni, amióta velem megtörtént ez a szörnyűség. Vannak olyanok akik mindenre képesek!!!! Üdv. a valóságban Aksorip