Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roooz

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elnézést kérek, hogy az utóbbi három buliról a megszokottól eltérően visszafelé számolok be, de most így alakult. Azért remélem nem borul fel senki bioritmusa!   Szóval hivatalosak voltunk a Budavári Pálinka és Kolbászfesztiválra. Amilyen brutális a neve olyan…..
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Roooz 2011.03.01 09:44:02
@Bundabandi: a zokni-szandi-szőrtarisznyás féle? :)

Ez a fiú érthet a drámához, ha el is hagyta a helyszínt. Hozzáteszem -aki, szintén rendelkezik kis testi hibával- ez a leghatásosabb reakció, ha drámát akarok... Ha rutinos, akkor azt nézi, h KI, nem azt, hogy MIt mondott. :)
Fiúka békéljen meg magával, sok stressztől mentesül. Tanulja meg kezelni a szituációkat, és akkor nem használja ki a szegényvagyoksajnáljatok-kártyát... ezzel mindenki él, egy bizonyos korig. (vagy lehet, hogy a csak nekem zárolt le a tizenéves korszakkal?) :D:D
Ja, és kedves posztíró! Ez nem baráti társaság volt. A pasidat meg ááá, hagyjuk! :)
„Egy hónapja találtam a gépén egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez?” – a barátja váltig állítja, hogy a gépén talált csaj nem az övé, hanem a haverjáé - hihető érv? Ám amikor a…..
Roooz 2011.02.25 12:35:43
Kedves blog. Már írtam nektek apukám betegségéről és az orvosok hozzáállásáról . Most hazajött, de a történetnek nincs vége. Ki kell írnom magamból, különben felrobbanok! Köszi, hogy ennek teret adtok!   Apura rájött valami (folytatás) Aput hazahozta a mentő a…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Roooz 2011.02.15 20:16:54
@Imiface: Mikor másnap este 6kor a víz gondolata is hányingert okoz? :D
Roooz 2011.02.16 12:09:50
@Imiface: jólvanna! előfordul... Legalább tudok miről mesélni az unokáimnak... :D:D:D csak ezért...
Láttak már bajuszos Csillát? Nem? Na, akkor mutatunk egyet. A képet egy kedves olvasónk lőtte az m1 Híradójából, örök hálánk érte. ..
Roooz 2011.02.12 11:32:24
@czejp: NAV! APEH január elsejétől nincs! És az is Kormányhivatal... :D:D:D Tessék pontosnak lenni, kérem! :D
Roooz 2011.02.13 12:47:33
@czejp: Lehet, még nem mindenhol van átállítva a fejléc, vagy a borítékon a régi FA-t nem ragasztották át... Mert ez a módi. :D És csak azért legyél pontos, mert a kormányhivatalnokok erre érzékenyek... :D És ha olvasnak... :)))
Praxis Perverz nőgyógyász 2011.02.02 14:22:00
Sajnos a családomban elég sok rossz tapasztalat van különböző orvosokkal kapcsolatban és hiába még csak 17 vagyok, már nekem is sikerült belefutnom egy olyan emberbe, aki megalázott és aki miatt azóta is félek a nőgyógyászoktól.     A barátommal egy éve vagyunk…..
Praxis Édesapám tragédiája 2011.01.26 06:00:00
Tisztelt Blog és Olvasói(orvosok és orvoskodók)!   Régóta vagyok olvasója a Praxis blognak, néha hozzá is szólok, most úgy döntöttem, megosztom édesapám tragikus esetét. Augusztusban kezdünk-a kórkép összetett, kérem az orvos olvasók véleményezését, de igyekszem…..
Roooz 2011.01.27 00:04:16
Két dologra kaptam fel a fejem,, a tumoros értekezésre, és az érthető tájékoztatásra... Sajnos végigjátszottuk mi is, családon belül. Borzasztó volt. Úgy indult, h a hasüreg megtelt vízzel. Daganatot kerestek, azt hiszem csak vérből gondolták a jelenlétet. Vágtak. Volt, pakoltak is. Közben kiderült, hogy C vírusa is van. Tehát kettős ok, mert ezt elmondták, hogy ettől lehet víz. Viszont a C vírusról Őt nem világosították fel, mi ez, h lehet kapni stb. Hetekbe telt, mire összegugliztam annyi anyagot, h megértse, igaz bizonyos játékszabályokat jobban be kell tartanunk, de nagy különbség nem áll fent. A családdal meg úgy beszéltek, mintha alkoholista lenne a beteg, és azért lenne a máj rossz állapotban. Pedig egy korábbi epeműtét óta még családi összejöveteleken is csak üdítővel koccintott... Már a korábbi operációnál is jelen volt a C vírus, csak nem vették észre a sokszoros 3betűs eredményeket! De túléltük. Tudtuk, hogy az időnk véges, és hogy csodát nem tudnak tenni az orvosok sem. 6 évet kaptunk még, szinte napra pontosan, az első diagnózis után. Elvesztettük, mert 2 hónapon belül 2 tüdőgyulladást kapott, és egy 2. hasnyálmirigyet (azt sem tudta senki, h 1. volt), és az interferon miatt amúgy is gyenge volt a szervezet. Igazából mindegy is, azt sem tudjuk, hogy a végén volt e áttét. Nem fogalmaztak egyértelműen. Nem készítették a családot, egyvalaki értette, 1 mondatból: "tudom, mi fog következni". Bár erre nem lehet készülni, de talán könnyebb lett volna.
Üdv.
Roooz 2011.01.27 10:19:16
@rikavagyok: Köszönöm, egyébként a nagynénémről volt szó, és a "szakértői" vélemény szerint, a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy a szüléseinél fertőződhetett meg. Ha így van, akkor lényegében 25 évig nem okozott problémát. De mi van, ha idejében észrevették volna? Talán még várólistára is felkerülhetett volna...? A borzasztó, hogy alig múlt el 50, amikor megpihent. :(
„Odalép hozzám a folyóson, merev az arca, semmi érzelem, majd hirtelen mégis elmosolyodik, olvadozik. Kezében volt a virág, egyszer csak azt mondja, hogy nem kell neki” – pszichoboy sztorink már sok volt, nem is emlékszem, hogy pszichogirl-ös volt-e már. Ha nem, akkor ez…..
Roooz 2011.01.24 21:36:32
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): És sikeres vagy? Nem lépnek olajra a nők? :D
Roooz 2011.01.24 22:21:43
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hogy csinálod? vagy csak én találkozom nyomorékokkal, ezek szerint? :))
Balhé van! Nem lesz ma, és egész héten online közvetítés, mert Szandika kikészült, és lerugdosta a kamerákat...
Praxis Megalázott a nőgyógyász 2011.01.24 06:00:00
Sok évvel ezelőtt történt! 34 éves voltam, már megszületett – szerencsére – mindkét gyermekem! Egyik reggel iszonyatos alhasi fájdalomra ébredtem, elmentem a háziorvoshoz. Ő tovább küldött a nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, miközben iszonyatos fájdalmat éreztem.…..
„Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at. Minden átverés nekem fájt a legjobban” – most megtudhatod, hogyan jut el egy érzelmekben gazdag pasi, számos koppanás után, a kizárólag alkalmai kapcsolatot keresők…..
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
Roooz 2011.01.17 13:13:42
@Seduxen: Nem kérdés, hogy mindannyian ezt tennénk. Bár nincs gyerekem, még.
Jelen pillanatban nincs jó megoldás... És sajnos, azt hogy ez a fiatalember vallomást akart tenni, de senkit nem érdekelte, tökéletesen el tudom hinni... Én is tettem már bejelentést a rendőrségen, amivel nem foglalkoztak... És pont az általam említett eset kapcsán, fél évvel később hívtak be kihallgatni, mert akár segíthette volna is a nyomozást...
Bár ennyi idő elteltével nem igazán emlékeztem, és megalázó volt a helyzet.

Az a baj, hogy ebben az országban bármit el tudok képzelni...
Roooz 2011.01.17 13:14:31
@Seduxen: Nem kérdés, hogy mindannyian ezt tennénk. Bár nincs gyerekem, még.
Jelen pillanatban nincs jó megoldás... És sajnos, azt hogy ez a fiatalember vallomást akart tenni, de senkit nem érdekelte, tökéletesen el tudom hinni... Én is tettem már bejelentést a rendőrségen, amivel nem foglalkoztak... És pont az általam említett eset kapcsán, fél évvel később hívtak be kihallgatni, mert akár segíthette volna is a nyomozást...
Bár ennyi idő elteltével nem igazán emlékeztem, és megalázó volt a helyzet.

Az a baj, hogy ebben az országban bármit el tudok képzelni...
Roooz 2011.01.17 13:32:56
@Conv: Igazad van... :) Lehettem volna figyelmesebb is, és nem csak át kellett volna futnom... Ezen a rendőrséges izén valószínű érzelmi okokból akadt meg a szemem.
Mindenki menjen el megnézni a Scott Pilgrim című filmet, hogy egyszer és mindenkorra megértse: a világ mozgatórugója a szakítás, és a szakításokból kitermelődő exek! Sziasztok! Két éve történt, de még mindig egy baromnak érzem magam, ha eszembe jut. Fülig beleszerettem…..
Roooz 2011.01.07 14:26:41
@tuli _: de mint említettem, nem vagyunk egyformák... Igazán a baráti társaság miatt akartam "megtartani". De akik nekem fontosak voltak, azok "velem" maradtak... És gyerekkori barát is van közte. :) És ez nem engem minősít... :) (mondjuk nem kellett volna megdugni a feleséget, ez is igaz... :))
Roooz 2011.01.07 14:50:16
@tuli _: amelyik baráthoz ragaszkodtam-és az új barátnőhöz, annak a srácnak a volt feleségét kúrogatta, a kapcsolatunk alatt... :) Ez indította el a lavinát, és közvetve ez vezetett szakításunkhoz is.
Ezt már a barát is tudja, hozzáteszem, nem tőlem. Csak ex nem a megfelelő embernek mondta el... így visszajutott az illetékeshez. :)
Én meg fiatal voltam és bohó, és el akartam hinni a magyarázatokat... :)
Roooz 2011.01.07 14:51:17
@tuli _: és akkor még együtt voltak, mint házaspár, mikor az eset történt :) ez lemaradt, és szükséges az érthetőséghez :)
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..