Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_ATP

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
_ATP 2010.12.27 13:02:21
@schrödinger macskája: Elnézésed kérem, hogy elvárható, alapvető igényeim vannak az anyanyelvemmel kapcsolatban. (Gondolkodj már egy kicsit, kérlek!)
_ATP 2010.12.31 12:53:25
@salapapa: Na most, azzal az csöpp kis eszeddel próbáld meg megérteni, hogy bizonyos szakmáknak van szaknyelve. Például az orvostudománynak, a számítástechnikának, a pedagógiának, stb. A zsargon szót csak megemlítem, de aztán gyorsan felejtsd is el, hátha összezavar. Na most, képzeld el, az újságírás is egy ilyen nyelv. A LEAD az a mondat, ami a cím, (esetenként alcím) alatt helyezkedik el, és röviden tartalmazza a cikk témáját, cselekményét és az szövegben előforduló kulcsszavak zömét. Elég lett volna beírni mondjuk a google-be, hogy "újságírás lead" és máris nem kötsz bele olyan dologba, amihez korlátozottságod miatt nem is érthetsz. Mondok valamit, amit talán nem lesz magas: legalább akkora büdös paraszt vagy, mint a cikk írója.