Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calto

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
A rendőrség gyanúja szerint a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke megzsarolta a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft-t azzal, hogy a gyár bővítésének környezetvédelmi engedélyét megfellebbezik, így ellehetetlenítik az autógyár bővítését. Végül ezt…..
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
Calto 2011.06.10 20:11:53
Calto 2011.06.10 20:12:40
Officespotting Kürt Zrt. 2011.05.26 16:37:00
Bérlő: Kürt Zrt. Bérlő profilja: Informatika, adatmentés Irodaház: Saját tulajdon, Kürt Irodaház Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 80…..
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
Sok pénz, sok lehetőség. Ez Dubai. Itt található a világ legmagasabb felhőkarcolója és legmagasabb hotele, itt épülhet a világ legnagyobb mesterséges szigete és legnagyobb szórakoztató parkja. És már a vízen is terjeszkednek.Erre kiváló példa az úszó terminál, amelyet a…..
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Onlinemarketing blog Csak füst 2011.05.02 19:10:00
Ha valami fontosabbnak, jelentősebbnek néz ki, mint amilyen, ha valami kis apróságot ilyen-olyan okból felfújunk, akkor azt szoktuk rá mondani: nagyobb a füstje, mint a lángja. Én ezt annyival egészíteném ki, hogy van, amikor csak füst van: láng nincs is.Napról napra találkozom…..
Calto 2011.05.02 22:08:59
@cserepj:
Ezek az emberek nem egyenes úton gazdagodtak, ne várj tőlük értelmet és főleg nem kockázatvállalást, hiszen agyuk sincs hozzá. Ezek tőzsdéznek, valutáznak és főleg sokuknak van vagyonvédelmi, végrehajtói vagy hitelközvetítő cége, benne vannak minden kétes mutyiban. Ezek nem fognak "projektekre" egy fillért sem áldozni....ez nem Venture Capital, ez csak tőkefelhalmozás....
Fordulatokban gazdag, különleges életének számos eddig nem ismert részletét lebbenti fel Földes László, alias Hobo, a magyar könnyűzene élő legendája, aki nyolcvanadik életévének betöltése alkalmából lapunknak, a Nemzeti Théma Extrának exkluzív interjúsorozatot adott. A…..
Calto 2011.04.11 06:58:15
@potyus:

Basszus, ez jó volt..:OOOOOO))))))
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Hülye kérdés: a konnektorba. De megolvad-e a drót? Elbírja-e Paks? Mit csinálnak eközben a szélerőművek és lehet-e az akksiban tárolt energiával mosógépet hajtani? Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Michael Knight El lehet menni 2.0 2011.01.02 13:59:00
Szankciókat követel a magyar kormány ellen az Európai Bizottságnál tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Szijjártó, Kósa, Matolcsy vagy maga Orbán…..
Calto 2011.01.02 18:50:42
@közlekedési bűnöző:
Tökéletesen egyetértek veled! Igaza van OV-nek, bár a bankokat jobban meg kellett volna fingatni, főleg az AXA, Raiffeisen, OTP hármast, de a többi se egyszerű történet. Az energia szolgáltatók is megérdemelték és ne féltsétek a trökköző távközlésieket se.
Soha rosszabb ilyen jellegű megszorítást. Mondjuk én a befolyt összegből azonnal megmentettem volna a devizahiteleseket és az egyensúly helyreállt volna.