Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mx.jo

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis David Miscavige szerint...Újabb részletek abból a magazinból, amely hírül adta Dobos János kitüntetését az OPNI bezárásáért.BemelegítésA címlap: Az ünnepség, grandiózus díszletek között Miscavige:Bevezetőként Hubbard ráteszi a kezét a bolygóra:Mellékelve…..
mx.jo 2010.12.27 02:05:03
@Dr. A. Nordenholz: Nem , nem lepaktált hanem eleve ők irányitják a scit. nevük Church of Spiritual Tecnology. /wikipedia/ Dm tagja. rendelkeznek az LRH védjeggyel és NEM SCN vezetőik vannak. sokkal inkább ex IRS / amcsi adóhivatal.
Szép napot
Egy magát megnevezni nem kívánó Euronics-alkalmazottól származnak a következő információk:Az Euronics bolthálózat egyik felét működtető Vöröskő Kft. két meghatározó tulajdonosa, Fazekas Zsolt és Fazekas Péter minden kapcsolatot megszakított a szcientológiával. Volt…..
mx.jo 2010.12.27 01:57:11
@béla 23: Gondolod olvasd el a blogom erről a témáról. talán segít ha megmutatod nekik. mxjohnson.blog.hu/
mx.jo 2010.12.27 01:57:51
Kedves Mindenki. Először is bocsánat ha az Ön számára már ismert dolgot írok le, de én csak most találkoztam avval az adattal ami arra késztetett hogy billentyűt ragadjak. Rólam annyit, hogy sok sok éve ismerem a Scn-t és elég széles körű ismereteim vannak az anyagaival…..