Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeerWoman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok énekesnő hord már manapság magyar tervezői ruhát, és ennek a tendenciának mi meglehetősen örülünk. Ezt folytatja Szalóki Ági is, aki nem rég választott Je Suis Belle ruhát, melyben a Marie Claire Fashion Days-en fog majd megjelenni. Ági stílusához tökéletesen passzol…..
Korábban egy kedves olvasómtól kaptam a tippet, hogy mivel úgyis szinte minden nagyobb divatház előbb vagy utóbb piacra dobja saját tervezésű csipkecipellőit, készítsek egy válogatást, így mindenki ki tudja választani a neki leginkább tetszőt. Nos, a poszt ugyan egy kicsit…..
Stella McCartney újragondolta, hogy milyen fehérneműkre vágyhat egy menyasszony, de ha gonoszkodnék (vagy pusztán csak reális szemlélem ezeket az alkotásokat?), akár azt is mondhatnám, hogy a hófehér csipkecsodák meghaladják Stella képzelőerejét.Ezek a fehérneműk egyáltalán nem…..
DeerWoman 2011.07.21 16:19:50
Mihalik Enikő a Harper's Bazaar címlapján! Méghozzá Argentinában, júliusban. A fotót Ben Hassett készítette. ..
DeerWoman 2011.07.18 12:48:54
Körülbelül egy hete mutatták be az őszi Christian Dior haute couture kollekciót, amit sokunk nagy bánatára immáron nem John Galliano tervezett. A ruhákat már itt alaposan szemügyre vettük - így éppen itt az ideje, hogy a különös sarkú cipellőket is egy kicsit közelebbről…..
Emlékszem, gyerekkoromban a nagymamám varrt nekem felköthető gallérokat, így a pulcsihoz nem kellett blúzt viselni, mégis csinosak voltunk. A Miu Miu szőrgallérai azonban nem tudom pontosan milyen célt szolgálnak, mert kis gallérnak túl nagyok, feltűnőek, hivalkodóak. Jól…..
DeerWoman 2011.07.05 20:44:48
OurFashion Hétvégi körkérdés 2011.06.03 10:15:00
Éppen úton vagyok a burzsujokkal Hévízre, a Hotel Lotusba újságírói study tour-ra. A buszon elgondolkodtam, hogy a sok munka közben milyen régen nem voltam már strandolni.  Közben eszembe jutott, hogy titeket is régen kérdeztünk arról, hogy  mi újság veletek,…..
Mai hír, hogy fekete-fehér kiadásban is kapható a Je Suis Belle idei tavaszi-nyári kollekciójának egyik legmeghatározóbb lovas anyaga. A fotónyomott anyagon Szőke Gábor Miklós fa lovai szerepelnek. Az élénk narancs és kék színek ellentételezéseként a kollekcióban fekete-fehér…..