Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huszonkilencesek

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeder tipikusan az a gyümölcs, amit alig termeszt valaki a kertjében, viszont sokan megveszik a boltokban aprócska műanyag tálkákba porciózva, méregdrágán. Mondanám, hogy pedig mennyivel egyszerűbb otthon nevelni a saját szedret, sajnos azonban ez a cserjeféle pont a nehezebben…..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Aki tegnap a KDNP-ből való kilépésemről értesült, és csodálkozott, hogy honnan kellett volna ismernie, ne keressen emlékezetében: nem vagyok ismert...
  A tegnapi nap apropóján egy kis szavazásos játék. Ön hogy gondolkodik a fociról? De főleg a támogatási rendszeréről? Biztos, hogy ez a jó út, vagy valahogy másképp, más módon kellene mozgolódni? Természetesen az eredmény csak tájékoztató értékű, semmi egyéb, messzemenő következtetést levonni…..
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
huszonkilencesek 2017.02.07 17:53:48
@márkanév: Ugy látom nincs olyan riporter,műsorvezető a földkerekségen,akit mindenki kedvel.Ez igy rendben is lenne-nem vagyunk egyformák,más az izlésünk,de :akit nem szeretünk,azt ne döngöljük a földbe,pláne olyan durva,sőt ordonáré szavakkal,amiket most is olvashattunk.Speciel én meg ezeket nem szeretem!
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Szabályosan kirúgtak a kórházból, a nővér kétszer jött, hogy mikor megyek már. Mondtam, hogy nem tudok egyedül felöltözni, lehajolni, felvenni a táskám, stb. Erre a nővér segített, de kijelentette, hogy ez neki nem kötelessége és várta, hogy adjam a pénzt. Teljes mértékben egyetértek, hogy az…..
NemGogol Anyuci pici fia 2016.05.30 07:37:27
  Leendő Konzervatív Hallgatók Szövetsége-tag anyukája, jelenleg Bökényi Szabolcsné: Ondi, hányszor kell rád szólnom, hogy maradj a jobb oldalon? Leendő KHSz-tag, Bökényi Taksony Ond: De miért? Leendő KHSz-tag anyukája: Mert te vagy a férfi! Leendő KHSz-tag értetlenül pislog. Leendő KHSz-tag…..
huszonkilencesek 2016.05.31 15:18:54
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt cím!   Én is leírnám az élettörténetemet. 43 éves vagyok, nőtlen. Egy borsodi kis faluban élek 500 fős zsákfalu Ózdtól kb. 15 km-re. Munkahely nincs, csak közmunka. Édesanyámat…..
huszonkilencesek 2016.04.13 10:50:46
Hosszú Katinka összetépte szerződését. Most őt ünnepli a magyarországi sajtó és liberálbolsevik ellenzék. De mi történt valójában?..
A mi jó Viktorunk belevette abba a csinos fejecskéjébe, hogy kellene egy icurka-picurka Alaptörvény-módosítás, mert mi lesz, ha gaz terroristák támadják meg Plakát Magyarország békésen kérődző lakóit. Felhatalmazást kérne hát rendeleti kormányzásra, melynek keretében betilthatná az országot. Van…..
huszonkilencesek 2016.02.16 19:38:59
A TV2 időjárás-jelentőjének jövőjéről a Bors írt: a népszerű tévés szeretne kicsit pihenni, és a családjával tölteni az időt, és ehhez a nyugdíj tűnik a legideálisabb megoldásnak. A lapnak egy TV2-s forrás megerősítette a dolgot, mondván egyelőre semmi változás nem lesz, de 18 évnyi folyamatos meló…..
huszonkilencesek 2016.01.16 16:02:43
Sose higgyük azt, hogy van abszolút mélysége a Fidesz bunkóságának, cinizmusának. Most ott tartunk, hogy az elmúlt 25 év klasszikus megélhetési politikusa beszól egy paralimpikonnak. A történet arról szól, hogy ideiglenesen az az ember lett a Paralimpiai Bizottság elnöke,…..
huszonkilencesek 2015.07.08 14:31:41
Szerda reggel halálos autóbaleset részese volt a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Az első hírek arról szóltak, hogy Lázárék autója hátulról belement az előtte haladó autóba, melynek utasa a baleset következtében elhunyt. Lázár János és sofőrje csak könnyebb…..
Ha Budapesten akár csak húsz százalékban megismétli, amit Felcsúton véghez vitt, néhány év alatt lekörözzük Londont és Párizst.   Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert javasolja főpolgármesternek a Fidelitas. Mivel a Fidesz egy alulról építkező, demokratikus…..
huszonkilencesek 2014.05.05 11:50:18
Néhány perce a szobám rendrakása közepette szemeimmel fürkésztem, hogy merre járhat az én fehér noname fülesem, mikor megakadt a tekintetem valamin. Valamin, ami már több, mint két hónapja az életem része, de még így nem tekintettem rá, mint néhány perce. Rengetegszer volt a…..
huszonkilencesek 2014.02.12 15:51:36
Február végén indul Hajós András Hajós a dobozban és Majka NaNee! című műsora, ezzel a csatorna négy hétköznap estére tud saját tartalmat prezentálni (hétfő - Kasza!, kedd - Pimasz úr Ottalszik (sic!)). A szerdánként jelentkező Hajós a dobozban arról szól, hogy a…..
imádom a munkám, imádom az embereket. sajnos megint csak a munkának élek, lévén, hogy későn érek haza, és hát valljuk be, reggel nem nagyn igyekszem a felkeléssel, így mire kimászom az ágyból, már készülhetek is dolgozni. ezennel megfogadom, hogy ezen szépen lassan változtatni…..
Kék villámEz az egykor igen népszerű, mára többé-kevésbé elfeledett akciófilm nem csak a nemrég elhunyt Roy Scheider alakítása miatt figyelemreméltó, hanem a hetvenes évek paranoiafilmjeinek kései örököseként is. John Badham rendező (Szombat esti láz), John A. Alonzo operatőr…..
A különleges alakú szigeteket mindenki szereti, legyenek azok természetesek vagy mesterségesek, és a nagyvárosi forgatagban sokszor álmodozunk arról is, milyen lenne ilyen helyen élni. De mi lenne akkor, ha vehetnénk egy saját kis szigetet, ahol nem kell a szomszédokkal bajlódni?…..
huszonkilencesek 2013.11.17 15:01:47
Kedves Liberálisok, lassan harminc éve tanítok. Tíz éven belül nyugdíjba megyek, ezért az új szabályozás szerint egyrészt nem lehetek mestertanár, másrészt még meg kell küzdenem azért, hogy bekerülhessek a „Pedagógus 2”-be, ami egyrészt harminc év tapasztalat után…..