Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunnyboy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006-ban volt a nagy átállás az új típusú – jelenleg is érvényben levő – vagyonőri igazolványokra. Ezért – mivel e dokumentumok érvényességi ideje a vagyonvédelmi törvény rendelkezése szerint öt év – idén nagyon sok igazolvány fog lejárni. Levél: „Az az oka, hogy…..
Bunnyboy 2012.11.11 14:50:32
MÉG VALAMI AMI FONTOS ! :D

Ha a kapitányság nem küldi ki határidőn belül az új igazolványt! A befizetett pénzt vissza kell fizetnie az ügyfélnek!!!

HATÁRIDŐ => 30 NAP!

33. §169 (1)170 A határozatot, az eljárást megszüntető végzést, valamint a másodfokú döntést hozó hatóságnak az első fokú döntést megsemmisítő és új eljárásra utasító végzését az (5) bekezdésben meghatározott időponttól számított harminc napon belül kell meghozni és gondoskodni a döntés közléséről. Ennél rövidebb határidőt bármely jogszabály, hosszabbat pedig törvény vagy kormányrendelet állapíthat meg. Ha e törvény valamely eljárási cselekmény teljesítésének vagy végzés meghozatalának határidejéről nem rendelkezik, a hatóság haladéktalanul, de legkésőbb nyolc napon belül gondoskodik arról, hogy az eljárási cselekményt teljesítse vagy a végzést meghozza.

HATÁRIDŐ LEJÁRTA UTÁN KIKÜLDÖTT IGAZOLVÁNYOK ESETÉBEN!!!

33/A. §179 (1)180 Ha a hatóság a rá irányadó ügyintézési határidőt az ügyfélnek és az eljárás egyéb résztvevőjének fel nem róható okból túllépi, köteles az ügyfél által az eljárás lefolytatásáért megfizetett illetéknek vagy díjnak megfelelő összeget, ha pedig az ügyintézés időtartama meghaladja az irányadó ügyintézési határidő kétszeresét, az ügyfél által az eljárás lefolytatásáért megfizetett illetéknek vagy díjnak megfelelő összeg kétszeresét az ügyfél részére visszafizetni. (!!!)

És kérjétek is vissza írásban kell benyújtani az igényt, és hivatkozni a
Ket.33/A§1 bekezdésére !!!

Üdv : Péter
2011. június tizenegyedikén kerül megrendezésre  Békéscsabán a II. Miss Security szépségverseny. A verseny célja: - megválasztani 2011-ben a vagyonvédelmi kamara legszebb hölgy tagját - a hölgyek szerepének bemutatása a  biztonságvédelmi szakmában - erősíteni a…..
Bunnyboy 2011.04.12 09:10:03
Már a Belügyminisztérium honlapján olvasható a vagyonvédelmi  - azaz a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. számú - törvény módosításának a tervezete. A  módosítást az indokolja, hogy - az…..