Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban megírtuk, hogy Ajkán megdöntötték a folyamatos teremröplabdázás világrekordját, amelyet korábban Debrecenben állítottak fel. Később kiderült: hivatalosan mégsem jött össze a csúcsdöntés! Több, mint kilencven órán keresztül röplabdáztak az ajkai…..
tartó 2011.08.04 18:18:30
rekordok.freeblog.hu/archives/2011/06/28/90_oras_roplabda/

Ezek a Fiatalok legalább tudnak küzdeni. Tudomásunk szerint a guinness még várat magára, mivel nem 24 sportoló, csak 20 indult neki az emberfeletti küzdelemnek. Hozzátartozik az is , hogy a játékosok majd nem fele: fiatalkorú volt. A Magyar rekord meg van, a világrekordra visszaigazolására még várnak Ajkán. Hiába rekord a sok- sok lelkes röplabdás, úgy tűnik Ajkán nem fog sikerülni új rekordot felállítani, mert sportoló lenne, de pénz nincs rá. Sajnálatos , hogy ennyi lelkes fiataltól elvonják a sportot, a röplabdát. Ajkán is meg hal a röplabda.Szomorú.
Guinness-rekordot döntött húsz ajkai fiatal, akik csütörtök estétől hétfő délig mintegy kilencven órán át röplabdáztak a Bercsényi Miklós Szakközépiskola tornatermében. Pedig elég lett volna 82 óra is a rekord megdöntéséhez.Miután a 24 órás röplabdaedzéseken korábban…..
Befejeződött Debrecenben, az Eötvös utcai Általános Iskolában a leghosszabb ideig tartó teremröplabdázás világcsúcsának megdöntésére irányuló kísérlet. A február 10-én. csütörtökön 14 órakor kezdődött játék végül február 13-án, vasárnap 22 óra után néhány…..
Ami hetek óta téma volt, karácsony előtt sajnos bekövetkezett: visszalépett a bajnokságtól a női NB II Nyugati-csoportjában szereplő ARC RSE. Az ajkai csapat tavasszal még csoportgyőztesként osztályozót játszott az NB I-be jutásért, mostanra azonban az utolsó fillérig elfogyott…..
tartó 2010.12.29 18:32:43
Kedves Arc és Röpisuli !
Nem tudok elmenni hozzászólás nélkül erről az oldalról.
Ha valakit megbántottam bocsásson meg. Azt mondják erre mindig van mód.
Ha az Arc megkapta volna a folytatáshoz a pénz akkor is felmerülne ki a jobb. Miért is? Mert az Arc nem mert kiállni a nyáron a Röpisuli ellen, mivel 3.5 millióról volt szó. Tehát volt veszteni valója. Ezzel nem akarom megbántani az Arcot. A röpisuliban tizenéves lányok vannak,talán nem olyan tapasztalattal rendelkeznek mint az Arc lányai, de biztos akarnak és küzdenek.
A hozzászólásokból olvasva nekem tanácsom lenne.
Az Arc ne adja fel. Bár most nincs miért küzdeni mert nincs rá pénz de van jövő. Egy: vegyenek fel egy pénzügyi referenst, aki számolja a pénzt és szól ha szűkebbre kell venni a nadrágszíjat. Kettő: az ismerőseik közül keressenek olyan embert akit bírónak kiképzik, biztos vagyok rá , hogy ebből csak előny származik és nem lesz birói gond. Aki keres az talál. (bírót)
Kedves Poórné: Ön a vezető edző, akkor a tessék már megvívni a Röpisulival azt a meccset. Nem pénzért, nem pozícióért, csupán becsületből, ha már nyár óta szó van róla. Mindegy ki nyer.. Önök kiálltak a Röpisuli ellen és ezzel megvédték a sportszerű viselkedésüket. Nem fog akkor senki azzal jönni, hogy tizenéves lányok ellen nem mertek kiállni. Nem Revansot kell venni mint annak idején Csakon ellen tette csont törő , mivel Koko nem mert kiállni újra ellene . Igaz ez nem boksz. De egy biztos. Ha Önök sportszerűek és Ön jó vezető akkor meccseznek a Röpisulival. sportszerűen, és játékból.Akár ki is győz : Nem az számít. Kimertek egymás ellen állni, jót játszottak, s talán még barátságok is kötődnek. Nem hinném, hogy a Röpisuli vezetője, vagy edzője az Önök kihívását visszautasítaná. Mert miért is tenné. Játszik egy jót a csapat nyer vagy veszít, a Röpisuli pozíciót nem veszít. De ha Önök meghátrálnak akkor Önök veszítenek pozíciót. Itt nem az a lényeg kijön le győztesként a pályáról. HHiszen ha minden sportoló a szívét lelkét beleadja és a legjobbat hozza magából ki és még is veszít? : Akkor nem vesztes. Talán ezt így kéne felfogni az Arcnak.
A Röpisulisoknak meg azt kívánom, hogy haladjanak ezen az úton tovább. Akárkivel játszik a csapat veszít vagy győz, tanuljanak mindenből, hiszen még fiatalok.
Összegezve: Mindenki megnyugodna ha nem a szavak , nem a pénz hanem a sportszerűség győzne. Ami azt jelenti, igen is nem itt kell megvívni a csatát a neten : A pályán lányok!
Ami nem csata lesz, csak egy jó mérkőzés, ami semmi jónak nem lesz az elrontója.S ha igazi sportemberek küzdenek egymás ellen, az szép dolog és nem ellenségeskedés. Ezért vannak EB-k, VB-k , sőt olimpiák. Nem ellenség.... csak sportolók. Tessék így viselkedni.
Hajrá mindenki.